Adhatok két fajta tápszert a babámnak?
Szerintem akkor már alapból össze kéne keverni a két fajtát a megfelelő arányban és úgy adni.
Hallottam ilyesmiről, hogy ez ezért nem volt tökéletes neki, az meg azért. De összekeverve kap egy tökéleteset.
Talán még teljes értékűbb is lesz a végeredmény.
De azért biztos, ami tuti, kérdezz rá a védőnőnél, gyerekorvosnál, vagy valaki hozzáértőnél.
És aki keveri az hogy csinálja? Nekünk pl 4kanál tápszer kell egy adag hamihoz akkor 2kanál ebből kettő a másikból?
Amúgy az első válaszolónak azért fontolgatjuk ezt mert a jelenleg használt abba vált be, hogy nincs folyamatos hasmenés illetve nem fáj tőle pluszban a hasa. Az Espumisan cseppeket próbáltuk mi is illetve a Colief (azt hiszem így kell írni) cseppeket is nem tapasztaltunk semmi változást így elhagytuk. Ő a második babynk viszont az elsőnél nem volt ilyen bukásos probléma ezért vagyunk kissé tanácstalanok.
Első vagyok: ha a jelenlegi minden masban bevalt, csak abban nem, hogy bukik, akkor adj hozza sűrítőt. Nutrition Nutrilon.
Vagy épp előbb megpróbálhatnad teljes valtassal a refluxtapszert. Nem minden babanak fogja meg a hasát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!