Milumil pregomin tapszer vélemények- tapasztalatok ?

Figyelt kérdés

Több próbálkozás utána ezt javasolta az orvos, 2 napja eszi is 4 hetes babam, de jön vissza éves után atlatszo nyál szerű savas valami..

másnak is volt így ?

Mitől van? Mit csináljak ?

Az orvos szerint várjak..

jan. 21. 17:50
 1/6 anonim válasza:
Én két napig próbálkoztam vele ès dőlt belőle vissza ez a savas cucc. Állandóan fuldoklott, a második napon annyira fuldoklott hogy 2 percig nem vett levegőt! Már az első nap abbahagytam volna de mindenki erősködött hogy idő kell neki aztán amikor majdnem megfulladt mondtam hogy köszönöm szépen elég volt! Sokkos voltam , egész éjjel őriztem!
jan. 21. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:

És mi lett helyette ?

Pl a milumil

Pepti ? Jó lehet ?

jan. 21. 18:43
 3/6 anonim válasza:
Pepti és bevált, de sűrítenem kell mert elképesztően bukott és sírt is tőle! A sűrítő bevált de attól meg igen kemény kaki gondok lettek!
jan. 21. 18:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Valószínű nekünk is Pepti lesz mert ez borzalom …

A többi mindenféle tapszer meg szinten nem volt jó ..

jan. 21. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak is borzasztó savat csinált. Peptire váltottunk. Az jobb volt.
jan. 21. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Most kaptam peptit

Már a délelőtt ez megvárom

Beszélek az orvossal mit mond ra ha azt adnám ..

jan. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!