Rosszul készítem el a tápszert, vagy nincs ennek jelentősége?
Figyelt kérdés
A dobozon az áll hogy ki kell mérni a táblázat szerint a szükséges mennyiségű vizet, majd ennek az 1/3 részét beleönteni a cumisüvegbe, utána bele a tápszer port, összerázni és végül a maradék 2/3 rész vizet.
Mi van ha én rögtön beleöntöm a cumisüvegbe a szükséges vízmennyiség egészét?
Milumil Prosyneo HA Start tápszer.
2023. júl. 16. 21:57
1/8 anonim válasza:
Semmi 🤦
Azért írják ezt, mert feltételezhetően kevesebb vízben jobban oldódik, de ennyi
2/8 anonim válasza:
Mi egyben öntöttük. Egyébként két féle tápszert próbáltunk, az egyiken az volt hogy előbb a tápszert kell beletenni, a másikon pedig az hogy előbb q vizet. Nem hiszem hogy nagy jelentősége van. Esetleg oldodas szempontjából, de egybe öntve is jól oldódott.
3/8 harebell válasza:
Minden por jobban oldódik kevesebb folyadékban, ez olyan, mint például a pudingporokra is ráírják, hogy egy pici tejjel keverd el először, ne az egésszel. Szóval ez csak ilyen jótanács részükről, ha azt tapasztalod, hogy így is feloldódik rendesen, akkor nincs gond.
4/8 anonim válasza:
Ugyanezt a tápszert kapta a fiam is. Én kimértem a vizet az üvegbe, aztán beleraktam a port. Ennyi. Összeráztam és kész. Midig tökéletesen feloldódott.
5/8 anonim válasza:
Elolvastam a leírást zombiként frissen szülve és ott eldöntöttem hogy na ezt biztos nem.
Felmelegítettem a vizet, aztán bele a por és összeráz. Azóta kiderült hogy melegíteni se feltétlen kell. A Milumil komfort nehezen oldódik, azt kell, de a sima tápszerek simán feloldódnak a szobahőmérsékletű vízben is.
6/8 anonim válasza:
3. babám is ezt a tápszert eszi. Tényleg ez van ráírva? Sose figyeltem. Langyosítom cumisüvegben a kimért vizet, bele a tápszer ami kell, mindig szépen feloldódik így is, nem kell túlbonyolítani ne aggódj.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi akkor nem foglalkozom ezzel, mindig feloldódik rendesen a teljes adag vízben is.
2023. júl. 17. 04:53
8/8 anonim válasza:
En is csak a vizet merem ki, majd bele a por es osszerazom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!