Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mennyire kell komolyan venni...

Mennyire kell komolyan venni tápszernél a 2 órás tárolási időt?

Figyelt kérdés
A lányom napokon belül 1 éves lesz, és egy csomószor esik meg velünk olyan, hogy alvás után, amikor kel és enne, már 2,5 órás a tápszer, amit altatáshoz csináltam. Vagy sír hajnali 3.30-kor, azt hiszem, hogy éhes, de végül bealszik és 6-kor kel. Valahogy mindig 120 ml érintetlen tápszerek maradnak rajtam, és higgyétek el, próbálom megtippelni, hogy mikor mi és mennyi kell neki, de kb napi 1-2x nem sikerül. Most kezdett el több szilárdat enni és kicsit káoszos, hogy mikor mennyi tápszer kell. Eddig nem adtam oda neki a 2 óránál "idősebb" tápszert, de olyan sokadszorra fordult elő, hogy ki kellett önteni, hogy mostmár játszom a gondolattal. Meg hát na, elég drága is. Szerintetek rossz ötlet lenne odaadni? 3 óránál régebbi tápszert nem adnék, ez a 2,5 óra, amibe mindig valahogy beleesünk. Ha számít, sosem melegítem neki, szobahőmérsékletű ásványvízbe teszem a port és szobahőn áll, amíg meg nem issza. Beba Optipro 2.
2023. jún. 14. 12:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha beleivott, es ertelmezheto mennyiseg maradt (legalabb 100 ml) en beteszem hutobe. Attol semmi baja nem lesz. Korhazban a csecsemosok is igy mondtak. Szobahomersekleten 1 oranal tovabb nem tartom.
2023. jún. 14. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!