Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Adhatok vizet a 4 hónapos...

Adhatok vizet a 4 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Meleg van de azt olvastam a baba könyvben hogy vese gondot okozhat stb ha 6 hónapnál előbb vizet adok neki. Csak tápszert szabad . Anyukám meg hajtogatja hogy adjak neki ő is adott nekem anno. Mi lenne a legjobb ? Nagyon meleg van nem tudom lenne e rá szüksége vagy sem . Tápszer elég e…
2023. máj. 31. 18:31
1 2
 11/12 Avair2010 ***** válasza:
Ha megissza, és fogyasztható minőségű, akkor miért ne? Segít legalább az emésztésben, hiszen a víz az mindig oldószer. Inkább adj neki, ha hajlandó meginni, mint hogy úgy járj, mint anyám velem, hogy nem ittam a kamillateát, és emiatt kórházba is kerültem kiszáradással! -Pedig szerintem ha sima teával próbálkozott volna, vagy vízzel talán elkerülöm a kkórházat is. A hidratált gyermek tutira biztos, hogy jobban is érzi magát, és jobban bírja a hőséget is picivel, ha néha kiteszed annak rövid időkre a nyári melegben (pl. mész vele valahova, miközben tolod babakocsiban).
2023. jún. 2. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Ne haragudj, valamiért rosszul jelent meg telón a honlap, nem látszott a kategória. 😭
2023. jún. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!