Adhatok vizet a 4 hónapos babámnak?
Nehéz kérdés. Ellenőrizd a kutacsát, ha be van húzódva, akkor szomjas lehet. Próbáld megszoptatni, a szoptatásnál először HÍG tej jön, éppen azért, hogy a baba szomját oltsa és ne felesleges kalória jöjjön.
Ha nincs napi 1-1,2 liter tej, akkor megfontolandó a babavíz vagy forralt, szobahőmérsékletre lehűtött víz.
Tápszeres táplálás a témakör így gondolom tápszeres a baba.
Kínálhatod, max nem kéri. Pár korty víz nem fog ártani.
Hát igen tápszeres témakörbe írtam elég rosszul fogadom a szoptatás ra való megemlítéseket nagyon szomorú vagyok de sajnos már nem tudok szoptatni nagyon megviselt a dolog még mindig nem vagyok túl rajta .. sajnos csak két hónapos koráig szoptattam..
köszönöm a válaszokat x
Nem hinném hogy gond lenne. Az én babám sárga lett és a gyerekorvos azt mondta adják neki babavizet Szentkirályit illetve Mecsek baby teát hogy minél előbb mossa ki belőle. Egy hetes volt és már kapott. Persze nem ivott sokat pár korty ment le alkalmanként.
Nagy melegben egyébként amúgy is kell én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!