Mit adjak tápszer helyett?
Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom. Kb 1 hónapja maximum 130ml tápszert ivott meg.
Mostmár ez 50-60milire csökkent.
Vettem vaníliás tejitalt ebből is 50-60milit iszik meg.
Mit adhatnék szerintetek neki?
2023. máj. 6. 23:11
1/10 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést. 14 hónaposan már (egy-két kivételtől eltekintve) mindent ehet. Miért lenne szükséges tápszer egy kiegyensúlyozott vegyes étkezés mellett?
2/10 anonim válasza:
Nem tápszer kell neki. Hanem tejital, kakaó,tea pl.
3/10 anonim válasza:
Reggel este kakaó vaníliás tej sima tej de már lassan az se csak az 5 étkezés plusz innivaló
4/10 anonim válasza:
Ja, persze, kakaó, tej meg tea kell naponta az 1 éves gyereknek :D
5/10 anonim válasza:
Nálam 1 évesen hagyta el. Nem adtam helyette semmit. Rendesen evett 4x-5x és vizet ivott, akkor minek mellé bármi más, ha már nem igényli pl elalváshoz?
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha nem igényli, akkor nem kell erőltetni. Igyon annyit, amennyit szeretne.
7/10 anonim válasza:
Ha nem keri, ne adj.
1 éves kor felett etesd valtozatosan és ennyi.
Nekem is elhagyta 13hónaposan, eszem ágaban sem volt masra cserélni.
Kap joghurtot, sajtot, tejet is iszik. Ennyi bőven elég.
8/10 anonim válasza:
Az egyiknek natúr tejitalt adtam, a másik nem fogadott el semmit, így elhagytuk, és kész.
9/10 anonim válasza:
Csak cukros sz*rokat ne (vanílias tej, meg kakaó). Én maradnék a tápinàl inkább egyelőre, esetleg válts másikra ha ez nem ízlik neki.
De a folyadék miatt adod neki? Vagy a napi rutin része lefekvésnél?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen a napi rutin. Így alszik el. Csak 80ml. Azt hittem kevés mert mindenhol azt tusszkolják belém, hogy neki még kell napi 2*250ml
2023. máj. 8. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!