15 hónaposnak mit adjak a Milupa Fermentált tápszer helyett?
gondolom nem akarsz neki még tejet adni, igaz?
ha így van, akkor próbáljátok ki a Humana Baby Fit-et. Banán ízű :)
Az én lányom is ezt ette, teljesen kétségbe vagyok esve, hogy megszűnt! Ő 22 hós, és még mindig kétszer iszok tápszert naponta, most biztos páran meglepődnek, de:
- tehéntejet nem ihat, mert így is allergiára hajlamos, a mi doktornénink nem ajánlja a tehéntej fogyasztását 3 (!) éves korig
- ez a tápszer 50% fermentált tehéntej származékot tartalmazott, így segítette az emésztést. Az én lényomat konkrétan egy műtéttől mentette meg, mert annyira székrekedéses egy kisebb fejlődési rendellenesség miatt... :(
Most, h nincs ez a tápszer, fogalmam sincs, mit fogok csinálni... A Lactogen AR-t ajánlgatják helyette mindenhol, de az csak bukás ellen van, tehát semmi köze a Milupa Fermentált-hoz.
Ha emésztési problémája nincs a picidnek, próbáljátok ki a 9+-os Milupát (3-as), nagyon hasonló az íze. De nem annyira finom, mint a Fermentált volt :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!