Mit adjak éjszaka a tápszer helyett? Ideje egyáltalán elhagyni az éjszakai evést?
Sziasztok. Egy éves múlt a kislányom. Lefekvés előtt adok neki tápszert, de éjjel felébred éjfél-3 óra közt valamikor, és letol még két decit, anélkül nem alszik el. A víz nem elég neki, a teákban pedig nem vagyok jártas, mi a jó. Szilárd vacsorát is kap, ami laktató. Mit javasoltok? Nektek mi vált be? Vagy kövessem az igényét és majd leszokik a tápszerről?
Köszönöm!
Ha unod az éjjeli etetést, adj naki egy üveg tápot éjjel 10-kort, vagy amikor te lefekszel, és reggel hatig ne kínáld csak vízzel. Előbb-utóbb belenyugszik. Nyilván nem olyan ízű, mit a tápszer, vagy a tej, de nem is kell két decit igyon belőle. Lesz pár nehéz éjszakátok, de ha következetes vagy, belenyugszik. Ha feladod pár óra vagy nap után, legközelebb nehezebb lesz.
Persze előbb-utóbb már magának is leemeli az odakészített üveget az éjjeliszekrényről, de azért erre még várhatsz pár évet. ha pedig ragaszkodik a meleg italhoz... Hát az tényleg pech.
Nekem semmi nem valt be sajnos. 2 es fel evesen hagyta el az ejszakai tapszert. Mindent próbáltunk de tényleg. Ordított akar órákig, (a ferjem egyszer olyan 2 eves kor korul bekemenyitett, hogy o elringatja meg o bezzeg nem ad neki mert mar milyen nagy..stb.. akkor 2-3 oran at sirt szegeny majd a ferjem is feladta) Innentol úgy vtunk vele, rahagyjuk. Szornyu volt szenvedtetni meg tok felesleges. Par honappal kesobb magatol abbahagyta es sosem kelt fel tobbet ejjel tapszerezni.
Az en fiamnak lactogen harmonyt irt a dokink.
Lányom 5 hónapos koratól átaludta az éjszakákat, ha kelt cumi és aludt vissza.
Fiam 11 hónapos, 2 hónapos korától.átaludta, 5 hónapos korától 7ig megint evett éjjel, 10 hónapos koráig aludt, és most ismét kel. Ha tápszer helyett bármi mást akarok adni, akkor ordít. Én ezt nem fogom hagyni mert 10 perc alatt megissza a tápit és alszik szépen.Majd elhagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!