Aggódjak? Vagy minden rendben , hisz minden gyerek más?
Figyelt kérdés
24.én lesz 3 hónapos a fiam de meg mindig nem eszik megy annyi tápszert amennyit a korához képest kellene. Most viszont le lassult a hízása, az orvos szerint 2 hét alatt ez kevés . 5.8kg rol 6.1kg de azért mentem orvoshoz két hét után vele mert sárgát hányt és nyálkás volt a kakája. Valószínű bacit evett meg valahogy orvos szerint( állandóan a kezét rágja) én szerintem ezért nem volt olyan a súlya . Igaz csak egy napig tartott.Nemtudom .
Aggódjak ?
Próbálják több kaját bele erőltetni ?
Párom azt akarja tegyek egy kanállal több port ugyanannyi vízbe . De össze vesztem vele,hogy azt nem csinálom. Szorulása lehet.. stb. Most besérült és elmegy itthonról 🤦🏼♀️
Közel vagyok ahhoz ,hogy egyedül neveljen fel a picit. Mióta megszületett vita van. Előtte mi voltunk a minta pár.
"meg mindig nem eszik megy annyi tápszert amennyit a korához képest kellene"
Nem olvasta azokat az okos könyveket, és nem tudja, mennyit kell ennie.
Hagyd békén, ha jót akarsz neki!
"Aggódjak?"
Ha van kedved hozzá, bátran. Csak a gyereket hagyd békén.
2023. ápr. 19. 14:19
2/19 anonim válasza:
Osztom az elsot.
2023. ápr. 19. 14:25
3/19 anonim válasza:
Tobb kajat eroltetni bele ?
Es, ezt, hogy gondoltad ? Kifeszited a szajat es beleontod, had fulladjon meg?
Vagy most direkt megagyazol a kesobbi evesi zavaroknak, anorexianak, bulimianak, aztan tinikent majd temeted ?
Itt nem a ferjedben van a hiba...
2023. ápr. 19. 14:26
4/19 anonim válasza:
A 11 hónaposom még most se eszik annyit, amennyi a dobozon van. A testvére meg annak idején mindig is többet evett, mint "kellett volna". Nincs 2 egyforma gyerek. Ne erőltesd. Tudja ő, mennyi kell neki.
2023. ápr. 19. 14:39
5/19 anonim válasza:
Nem kell tömni. Figyeld a babát. Ha hány, refluxos, nyákos a szèklete, ne adj isten vères!!! akkor felmerül a tejfehèrje èrzèkenysèg is. Nem sìròs, kòlikás? Ha csak annyi a baja, hogy nem eszi az elvártat, ne tömjètek, könyörgöm. Vegyèl anticolic cumisüveget, az nagyon jò cucc. Párodra meg ne hallgass, be kell tartani a por adagolását ilyen pici korban meg főleg!
2023. ápr. 19. 14:43
6/19 anonim válasza:
Szerintem itt az orvos a hülye. A hízás is elég 2 hét alatt. Ha te nem vagy éhes, jól esne ha tömnének? Valóban lehet szorulása, ne tedd! Minden gyerek más. Párod pedig olyan mint egy óvodás! Megsértődik, és elvonul otthonról?! Ne már! Naná,hogy változtál, anya lettél, itt az ideje,hogy ő is felnőjön a feladathoz. Adj neki időt, a férfiak nehezen emésztik, hogy hátrébb kerültek a sorban.
2023. ápr. 19. 14:43
7/19 anonim válasza:
3 hónaposan 6 kiló? Az nem kevés.
2023. ápr. 19. 14:46
8/19 anonim válasza:
Enyém sem eszik annyit amennyi a dobozon van pedig, mindjárt 4 hónapos, mindig rábízom mennyit eszik, Ő tudja. Ha hány fáj a hasa vizsgaltasd ki lehet valami érzékenység.
2023. ápr. 19. 14:47
9/19 anonim válasza:
Az én gyerekem sosem hízott annyit, amennyit kellett volna. Alkati kérdés. Az egyik gyerek husis, a másik vékony. Semmi baj nincs ezzel. A tápszert ne keverd sűrűbbre, mert valóban szorulást okozhat.
A férjednek üzenem, egyen meg 2 tanyérral több kaját, mint amit kívànna. Meglátjuk, hogy reagál rá a szervezete.
2023. ápr. 19. 14:49
10/19 anonim válasza:
Nem kell túlizgulni. Ha tartósan nem nő a súlya akkor lehet baj, de hogy lassan nő az nem baj. Az a lényeg hogy lehetősége legyen annyit enni amennyit szeretne, nem kell se több se kevesebb. Ezen meg butaság összeveszni. A párod meg olvassa el a tápszer dobozán rajta van hogy nem szabad variálni az arányokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!