Tisztított,majs forralt vízzel, ami vīzsszűrű kancso által van lehet csecsemőnek tapszert keszíteni?Eddig babavizet használtunk.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Kezdettöl lehet felforralt csapvizet használni, a babavíz csak átverés
2023. ápr. 7. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
forralt, hűtött víz tökéletes. szűrni sem feltétlenül kell
2023. ápr. 7. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Sima forralt vízzel készítettem. A babavízzel készített tápszert szó szerint kihányta a fiam.
2023. ápr. 7. 19:38
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
A vízszűrő kancsóban nem olyan kicsi a szűrőben található lyukak mérete, ami felfogná a bacikat. Én vízszűrő kancsót nem használtam/nem használok. Forralt majd lehűtött vizet használtam tápszer készítéséhez.
2023. ápr. 7. 20:19
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
A Szentkiralyit lehet babaknak is adni, ha palackos vizet akarsz, pont ugyanaz, es ra is van irva, hogy forralas nelkul adhato nekik is. En amugy addig adtam forralt csapvizet, ameddig mindent ossze nem kezdett ragni/nyalazni kuszas-maszas kozben.
2023. ápr. 7. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy iható minőségű a csapvíz? Ha igen, akkor eddig is adhattad volna a forralt és lehűtött vizet. A babavíz olyan területeken vagy olyan helyzetben kell, ahol nem jutsz hozzá tiszta, jó minőségű ivóvízhez.
2023. ápr. 7. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Sosem vettem babavizet

Nálunk finom, jó a víz.. ezt forraltam

2023. ápr. 7. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Persze jó így. Elég forralni is. De a babavíz nem lehúzás.

"A víznyerő helyről származó vizet fizikai, kémiai és mikrobiológiai eljárásokkal teszik fogyasztásra alkalmassá – ez folyik a csapból. Minőségét a víznyerő hely és a tisztítási eljárások mellett a vezetékekből kilépő esetleges nehézfémek is meghatározzák. Forralás során a nehézfémsókat, nitrátot, nitritet, klórt nem lehet eltávolítani belőle, sokan emiatt választanak inkább ásványvizet"

2023. ápr. 7. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
28%

Ez a babaviz magyar baromsag, aki beveszi, meg is erdemli.

Nyugat Europaban lakom, nincs babaviz.

2023. ápr. 7. 21:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Elég sárga színű víz folyik a csapból,ezért használunk Brita vízszűrő kancsót. Úgy gondoltam,hogy a szűrt vizet meg forralnam.
2023. ápr. 7. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!