Miért sír mostanában?
Figyelt kérdés
(2 hónapos )Arra gondolok hirtelen lesz tele a kis gyomra és ezért. Minden etetés után szinte , sír amint büfögtetni akarom sír sír folyamatosan. Le teszem az ágyba és abba hadja de látom kell neki büfögni meg hál 100ml után vagy néha több kevesebb biztosan kell. Felveszem pár perc után és sír ujra. Majd hirtelen abba hadja és kb két perc és büfög . Majd le teszem és ujra el tudom altatni vagy csak el van az a ágyban . Amúgy is imádja az ágyat nem olyan baba aki szeret kézben lenni.2023. ápr. 2. 04:47
1/4 anonim válasza:
Hát ha a sikeres büfi után nem sír, akkor biztosan a diszkomfort érzet miatt sír.
Mondjuk volt szerencsém eddigi életem során egynéhány csecsemőhöz, kisbabához, szóval elég jót nevettem az utolsó mondatodon, miszerint a 2 hónaposod "imádja az ágyat nem olyan baba aki szeret kézben lenni"...
2/4 anonim válasza:
Fáj neki a pocakja még kinem jön a büfi...Pukinál is lehet ilyen feszít nekik
3/4 anonim válasza:
#1-es válaszoló megkérdezhetem miért nevettél ezen jót hogy imádja az ágyát és nem szeret kézben lenni?
Csak mert az én babám is lassan 2 hónapos, és kézben nem szeret sokat lenni, az ágyában viszont imád..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó ! :) nem vagyok egyedül . Imád az ágyban lenni el van magának játszik majd el is alszik . Felkel és tovább játszik 🥰 egyemmeg. Olyan kis ügyes baba. Már nem sír és rájöttem olyankor van ez ha hirtelen eszik sokat , többet mint szokott . Akkor nyűgösebb.
2023. máj. 9. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!