Mi a menő mostanában a kamaszok körében? Miért/kiért rajonganak? (film, énekes, bármi)
Sorozatból az Eufóirát ismerem ami menő az én tini ismerőseim körében.
Meg a TikTok alkalmazás, Instagram, bár már megy ki a divatból, de a Snapchat is megy még.
Talán egy Bravo magazin többet tud segíteni, én ezeket ismerem :)
Zenészeknek nevezettek közül, talán Missh, Nemazalány, Hero, Lil G, ilyenek. Filmek közül nem igazán tudom.. A lányoknál a Két lépés távolság, a fiúknál nem tudom.
Egyébként 16 vagyok, szóval tinédzser. De igazából amit írt már egy másik válaszoló, Instagram, Snapchat, Tik Tok. Illetve még a Youtuberek minden mennyiségben.
Óraadó vagyok, és amikor úgy akartam felvezetni valamit, hogy "képzeljétek el, hogy egyszer csak beállítana ide a suliba egy igazi sztár..." ti kit várnátok?
Hát mindnyájan valami youtube-ost mondtak, igen... én nem is tudtam, hogy ma már ilyeneket néznek a fiatalok tátott szájjal, és ők a menők.
Meg amikor kérdeztem, mik szeretnének lenni, akkor is legtöbben azt mondták, hogy ilyen youtuber.
Kivéve az élsportolókat, mert ők meg a sportolókat említették, hát ezzel már jobban képben voltam :D
Lányok:
Énekesek:BTS, Shawn Mendes, Billie Elish, depis zenék minden mennyiségben,(kivéve akik Lil G -t meg ilyeneket hallgatnak)
Alkalmazások: Instagram, Snapchat, Tik-Tok, meg mostanában a VSCO (ebböl egy külön trend lett, keress rá google-ön VSCO girl)
Film: romantikusak (két lépés távolság) ,horrorok (annabel 3)
Sorozat: stranger things, riveldale, 13 reasons why, the end of the f*cking world,trónokharca pár embernél
Könyvek nem nagyon ,max a tej és méz
Sportok: röplabda, tánc(nem társas és nem nép!) kézilabda néha
Stílus: nyáron alap a P*csagatya, crop top, vans cipő most éppen, kanken táska ,penny board, ezek már lecsengőben.
Fontos!! Az Instagram -ot sokkal több 13-14 éves használja mint a Facebook -ot(én csak erről a korosztályról tudok beszélni)
Ideálok: általában göndör "turi" haj, enyhén pávás kinézet, szandált egy jó pasi soha semmilyen körülmény között nem hord!!
Trónok harca😍😍 Bár ez a kicsit idösebbeknek. (15-16)
És persze a youtuberek, az a platform most nagyon megy.
A színészeknél pedik tökmindegy, csak jól nézzen ki.😂
Szülőként írom, 10-13 évesek esetében:
Játékok terén még mindig rajongnak a Lego-ért, de esetünkben, mi felnőttek is. :-) Fiam gyűjti még a makettautókat, motorokat és a Marvell hősöket (origináltan), kislányunk a Schleich lovakat kiskora óta. Ami még mindig menő náluk (is) a társasjátékok. Korral egyre komolyabbak, manapság a Cludo-k, A Nevezd meg interaktív játék, a Catan telepesei és a Pandemic játékok a nyerők. Ezeket két nagyobb, fiatal felnőtt csemeténk is kedveli.
Videojátékban Fortnite, és még mindig nyomják a Minecraft-ot is, néha Roblox-t. Persze egyéb játékok is mennek.
Film - Netflix tini filmek és az erősebb idegzetűeknek, mint a mi edzett csemetéinknek a Stranger Things sorozat, ami felnőttként is nagyon klassz. (hozzá kell tennem, én tévés vagyok, belenőttek a filmes világba a csemeték, ők nem rémülnek meg egy filmtől)
Számukra a zenei rajongás még igen változatos, eklektikus az ízlésük. Kislányunk zeneiskolába jár, fuvolázik. Szereti a klasszikusokat is. Akrobatikus rock and roll-ra jár, többszörös bajnok, akárcsak street dance-ből.
Fiúnk művészeti suliba készül, előképzési szakkőrre jár, imád alkotni, neki ez a menő!
Avval egyet kell értsek, nincs olyan, hogy általánosan menő, hiszen mindenkinek mások az ízlése, az igényei. Egyesek beállnak a sorba, mások nem, néhányan pedig fejvesztve menekülnek minden sablonosság elől.
Visszakérdezhetek? Miért tetted fel ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!