Éhes vagy a hasa fáj?
Nagyon kezdő anyuka vagyok és van egy 4 hetes kisfiam. Az utóbbi 2 hétben nagyon nyugtalan, az elmúlt 1 hétben pedig sokat sír is. Eddig Beba Sensidout evett, de 2 napja elkezdett nagyon bukni, így tegnap lecseréltük Milumil Komfortra. Azóta nem bukik, viszont sokszor ugyanúgy vigasztalhatatlanul sír.
Sajnos tapasztalat hiányában nem tudom eldönteni, hogy éhes vagy a hasa fáj. Van amikor húzgálja a lábát, van amikor nem. Korababa és most 3 kg, etetésenként 100ml-t eszik. Ha esetleg megpróbálok neki többet adni, hogy hátha azért sír mert éhes, akkor ha sok neki, visszabukja? Vagy kiköpi a cumisüveget? Nagyon tanácstalan vagyok, a védőnő szerint így is csak 70ml-t ehetne súlyhoz számolva. Segítsetek kérlek, mert már nem tudom mi lenne a jó :(
Szerintem hasfájás. Tornáztatni próbálhatod a lábát a pocakjához húzni, neten találsz videókat. Nekünk ez segített a legtöbbeg ha épp az volt a baj hogy nem tudott pukizni. De nem mindig ez a helyzet.
A hasfájáson semmi sem segít csak az idő.
Amiket szoktak próbálni de szerintem csak arra jó hogy azzal is megy az idő és a reménybe kapaszkodva túléled: infacol, espumisan, biogaia, laktáz csepp.
Szoktam tornáztatni, illetve puki is jön neki (nem csak tornánál). A kakival küzdünk, az nem megy neki, hiába jó az állag, nem nyomja ki, így szélcső :( mivel tornával sem jön ki. Lehet látni, hogy hiába nyom, a popót összeszorítja.
Espumisant és biogaiat próbáltuk, irdatlan üvöltés volt, rettentően megcsavarhatta a hasát :(
És ha esetleg a hasa fáj, de a 100ml után úgy látom, hogy még enne, az lehet a hasfájás miatt is? Mert hiába adok cumit, kiköpi és. Szóval próbálná evéssel csillapítani a hasfájást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!