Mennyibe kerül havonta a tápszer?
Figyelt kérdés
0-6hónap közötti babátoknál mennyibe kerül havonta a tápszer? Illetve melyik fajtát eszi?jan. 2. 13:27
1/10 anonim válasza:
Bár nem volt ekkor még full tapszeres, de milumil Caesar biotikot evett, nagyjából kétszeres mennyiséget kellett volna vennem szerintem egy hónapra, ha csak tápszert eszik. Kb hetente evett egy dobozzal, és hármasával tudta felírni az orvos, három doboz volt kb 6000.
2/10 anonim válasza:
Milumil Peptit eszik. Heti 2 doboz, de támogatott így nincs 500 Ft egy doboz.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem volt hajlandó felírni az orvos receptre, mert azt mondta, hogy tudnék fejni, ha 5 hónapig ment, csak lusta vagyok. :D Így a Beba Optipro 25-30 ezer forint volt havonta.
4/10 anonim válasza:
A nagyobb lányomnak kB 500 Ft volt egy doboz, a kisebbnek 3500 Ft.
Ezer dologtól függ.
5/10 anonim válasza:
Beba Supreme Ha-t evett. Kb 10 dobozzal fogyott el egy hónap alatt és ez így 28.000 Ft volt.
6/10 anonim válasza:
Beba sensiduot evett, havi 26-28 ezer korul volt receptre.
7/10 anonim válasza:
Pregomint evett akkor. Receptre 2500 ft volt 5000 ft anélkül. 5 db írt fel a doki receptre, de 7 hónapban már 3 vagy 4 doboz még kellett mellette volt mikor nagyon sokat evett és nem érdekelte a hozzátáplálás.
8/10 anonim válasza:
Beba Supreme Pro 2711 Ft/doboz, receptre. Jelenleg olyan keveset eszik (4 honapos a babam), hogy 3-4 napig eleg egy doboz.
9/10 anonim válasza:
Beba Sensiduo ,támogatással havi 30 ezer.
10/10 anonim válasza:
Kemény 4770 ft.
Ez nem öröm, sajnos tejfehérje érzékeny, emiatt speciális tápszert kap 90%-os támogatással.
10 dobozzal tud felírni az orvos havonta maximum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!