Tejital leszoktatása, de hogyan?
Koveteli ?
Ki a felnott, o vagy ti ?
Nincs tej kisfia, viz van. Lehet 2 ejjelt ordit, de a harmadikon mar fel sem kel.
Én nem venném el tőle, amíg kéri. Az én lányom 2 éves, néha ő is kéri éjjel, bár már nem sokszor.
Amikor kéri az italt, akkor cserélj neki pelust is, így nem fog kipisilni. Maradj a tejitalnál, sokkal jobb neki, mint a bolti tej. Idővel el fogja hagyni az éjjeli evést!
Ejjeli evesre a csecsemoknek van szuksege, ez ugye max. 1 eves kor.
A szevezet ejjel pihen, regeneralodik, 2 evesen nem kell enni ejjel, vagy elhiszed, vagy nem, attol meg nem kell.
Húha... itt egyesek nagyon általánosítanak. Ez egy kőbe vésett szabály, hogy 1 éves kor felett nem lehet éhes egy gyerek éjszaka? Szerintem ez nagyon sok mindentől függ. Eleve a gyerek méretétől, mit/mennyit evett aznap stb.
Adj neki, ha kér, ha megérik rá, majd elhagyja!
Esetleg a lefekves elotti tejitalrol probalnek meg vele beszelni, eleg nagy mar es ertelmes, hogy megertse - es akkor nagyobb lesz a vacsorara mennyisege.
Ha nem vacsorazik es csak a tejital van az eleg gyorsan megemesztodik es ezert ebresztheti ejjel az ehseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!