Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Melyik 2-es tápszer igazán finom?

Melyik 2-es tápszer igazán finom?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hónapos, estére tápszeres kiegészítést szeretnék már adni neki, de eddig minden tápszerre csak fintorog. Milumilt kapott eddig, több fajtát is mert a nagytesónál ez vált be, na most a kicsinek nem jön be annyira. Anyatejet kap még, ahhoz van szokva, az pedig ahogy én tudom elég édeskés, talán emiatt nem kell neki. Kérlek írjatok olyan tápszereket amik finomak, esetleg édesek és a finnyás babátok elfogadja, köszönöm :)

2022. nov. 19. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Ne édeset akarj adni neki, késöbb semmit nem fog megenni így!
2022. nov. 19. 15:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem nasiztatni szeretném a tápszerrel, hanem azt, hogy naponta egyszer, este elfogadjon valamit, bármit, és ne ordítson éjszaka 20 percenként mert éhes. Hiába szopizik, a tejem 2 csepp és az is konkrétan víz egy 2mm vastag zsírréteggel, a hűtőben megcsodálhattam, semmire nem jó, éhes marad tőle, én meg már kikészülök, hogy minden este óránként háromszor kelek az éhes gyerekemhez. Szóval továbbra is várnék választ a kérdésemre, nem “hasznos” tippeket, köszönöm!
2022. nov. 19. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

10 hósan adhatsz neki vacsorát aztán egy kis szopi. Ilyenkor már nem kell jóllaknia a tejjel.

Az összes tápszer (amiket én kóstoltam legalábbis is) ugyan olyan rossz😅

Esetleg a milumillnek létezik vaníliás tápszeres, de nem tudom azt mikortól lehet (de gondolom már 10 hótól azt lehet)

2022. nov. 19. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Honnan veszed azt,hogy semmire nem jó a tejed?

Háromszor?! Nekem van olyan,hogy a 7hós fiam, minden órában kel a foga miatt.Tehát én még hálás is lennék ha csak 3× kelnénk.

2022. nov. 19. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Hogy valaki válaszoljon is a kérdésedre:

Beba tápszerek "édes", tej ízűek.

2022. nov. 19. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem adsz neki valamilyen értelmes vacsorát, pl zabpehely gyümölccsel?
2022. nov. 19. 15:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendes főételt eszik vacsorára, nem is keveset mert nagyon jó evő, utána alszik is pár órát egyhuzamban, de pont onnantól, hogy mi is mennénk aludni felébred és 20 percenként szopni szeretne.
2022. nov. 19. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Akkor mért nem fekszel le te is hamarabb?
2022. nov. 19. 16:00
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Ez esetben én inkább a napirenden változtatnék.Nem hiszem akkor hogy annyira éhes. Ezen nem feltétlenül segít majd ha tápszert kap.
2022. nov. 19. 16:26
 10/10 A kérdező kommentje:

A napirenden már változtattunk minden létező módon és irányba, nem alszik. Második gyerekem, nem vagyok kezdő szülő, amit lehetett azt már bevetettük.

Tegnap a férjem végül Lactogent hozott, a patikában ezt javasolták, elfogadta, benyomott egy óriási adagot belőle, egyszer kelt fel hajnali 4-kor. Mindenkinek köszönöm aki segített, a többieknek meg az időt amit ránk szántak.

2022. nov. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!