1éves a kisfiam és nem igazán akar főt ételeket majszolni. Még mindig a tápszert kéri. Nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van valaki igy? Naponta 3 szor 4szer kéri2020. szept. 4. 08:34
2/10 anonim válasza:
Én nem tettem fel a kérdést, hogy "mit kérsz".
Ez a kaja, ez van. Eléteszem, eszik, nem eszik, elrakom.
2-3 kör és elkezd enni.
A gond akkor van, amikor az 1 éves diktálja, hogy mi az ebéd.
3/10 anonim válasza:
Nem adok már tápszert. Ha nem eszi,következő étkezésnél újra. Enni fog
4/10 A kérdező kommentje:
Van neki 8foga most jön egyszere 2ő neki fogzás is lehet a baj de nem igazán akar darabosakat enni se, csibe husi darabot is köpi ki. Kinlodok vele.Alig eszik de az édes dolgokat majszolja. De már azt se adok neki igazán
2020. szept. 4. 10:36
5/10 A kérdező kommentje:
Meg mindig azon agodok hogy ha kihadjuk a kajákat ne éhezen. Mert nem igazán jelzi h éhes. Ha jelzi akor meg nem akarja a főt ételt elfogadni
2020. szept. 4. 10:38
6/10 anonim válasza:
Étel mellett még senki nem halt éhen. A mi családunkban nincs ilyen undorító válogatás. Ha nem eszik, akkor vacsoráig éhes marad.
7/10 A kérdező kommentje:
1éves kisfiúrol beszélünk miért undorító?! Nem fikázást kértem
2020. szept. 4. 14:13
8/10 anonim válasza:
Add neki a tápszert,ha azt kéri. Ne hagyd éhesen szerintem. Kínálgasd többször étellel,ha csak pár falat akkor annyi. Adj mindig neki a tiedből is,hátha az jobban esik neki. Ne erőltesd csak kínálgasd. De ha nem eszik mennyiséget addig marad a tápszer,nem lehet megtömni normális étellel ha nem kéri. 1 éves csöppség egyem meg,nem minden baba tolja egyből jóízűen az ennivalót. Majd rákap. Adj még időt neki,majd rákap. Te meg ne aggódj,vedd lazán. Egy évesen ez még belefér.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 8s az irásodat igen kis picurka még mihez képest 10kg es 77cm. Hálás vagyok az irásodért
2020. szept. 4. 16:23
10/10 anonim válasza:
Persze, az ő tanácsa a legszarabb, de köszönd meg neki! Így lesz ugyanez a kérdés 2 évesen is. Egy 1 éves gyereknek már ennie kellene, de amíg megkérdezed a véleményét, addig nem fog átállni normális ételre. Picurka egyemmeg, hát mit kérsz édes kis bogaram? ugorjak? Mekkorára? Anya angyalvirága! .... No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!