Hogy tudnám etetni a 3 hónapos babámat?
Kislányomnak húgyúti fertőzése volt 3 hónaposan...kb.400 ml tápszert ivott 24 óra alatt,ez volt két napig
Még időben vittem be a kórházba, kezdett kiszáradni, adtak infúziót,antibiotikumot
Most meg 5 hónaposan 4×210 ml eszik, plusz reggel csak 80 ml
Eleinte az én babám sem hízott úgy ahogy kellene. Akkor anyatejes volt leginkább. Mi nem voltunk kórházban. DE bukós baba volt születésétől kezdve.
Szerintem az nem hosszútávú megoldás ha álmában etetitek(bár ti látjátok leginkább mi is a jó neki).
Én csak 1 dolgot ajánlok nektek,ami remélem segít is. Többször kevesebb étkezés. Igény szerint etesd. Ez nem azt jelenti,hogy meg kell várni míg ordít,de látod azèrt rajta,hogy kezd éhes lenni. Na ilyenkor adj neki kevesebb tejcsit. Amennyit ő szeretne. És bármennyire is problémás a súly ne mérd naponta! Heti 1szer és lassan rendbe jön minden. Ők sem egyformán éhesek és lehet nem is esik neki jól egyszerre sokat. Az én lányom 8 hónapos,de még mindig így csináljuk. Amikor ő éhes,napjában többször és kevesebbet mint az elő van írva.
2 hónaposan alig volt valami hízás,mára 10 kg.
Nem értem. Ha elalszik, akkor sokat eszik, s ha ébren van, keveset?!
Mi ez a hülyeség?
Egyébként azért fölébreszteni, mert itt a “takarmányozás ideje”, az állattartásban sincs. Már bocsánat.
Amikor éhes, szomjas, felébred , és akkor eteted. Nem te diktálsz, hanem az ő szervezete.
Fogalmad sincs a gyermekem szokasarol hogy mit jelez vagy mit nem, elalvas elott eszik rendesen.Hallgassak rad …mert te ismered a gyermekekn,aztan 4 nap mulva mehetek a kothazba mert kiszarad esetleg? Azert mert a te gyermeked ilyen volt lehet ,nem bizots hogy az enyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!