Eleg igy feloltoztetni 3 honapos babamat kinti setara?
Szerintem teljesen jól öltözteted. Nekem ugyan 9-10 hónapos korában volt az első tél (márciusi), hosszú body nadrág zokni, mínuszos napokon vékony pulcsi, overál sapka. Nálunk ugyan be volt kötve a babakocsiba a bundazsák,de inkább csak azért, hogy alulról melegítse,csak szélben cipzároztam be, takarót sem használtam.
Most második tél, ugye most már sokszor kiszáll a kocsiból és gyalogol/játszótér, hosszú body, nadrág, zokni, cipzáros pulcsi, overál csizma sapka. Kesztyűt nem visel el, sálat még sosem raktam a nyakába. Lassan két éves és sosem volt még beteg. Bundazsák most nincs, néha betakarom egy vékony takaróval, de sokszor kitakarja magát, őszerinte melege van. Lábzsákot sem használtunk, a mózes "fedelét " is csak pár alkalommal, mikor nagyon szeles idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!