Idáig 4ès fèl hós babám csak anyatejes volt, viszont nem gyarapodik a súlya 1 hónapja, a tápszert viszont elutasítja,mit próbáljak ami segít elfogadtatni vele? Próbáltam pohárból kanálból, fecskendővel ès nem kell neki 😔😐
Én este adok neki kiegészítést, mert addigra érzem úgy, hogy igénye lenne rá. Nem sokat, 30-40 ml-t eszik meg pluszban üvegből lefekvés előtt, vagy azt sem... Én azért adom, mert nélküle nyűgös, vonaglik a cicin egy idő után, láthatóan nem lakik jól.
Tömni azért ne tömd meg, ha nem igényli a többletet, főleg akkor, ha van elég tejed adott napszakban (reggel pl.). Hidd el, ha annyira éhes lenne elfogadná. Esetleg próbáljatok meg egy másik tápszert, de nem hinném hogy ez a gond. :) Lehet most hirtelen nyúlt inkább, vagy volt mozgásfejlődésben egy ugrása. Ne aggódj, csak tégy úgy, ahogy az ösztöneid diktálják, ne a mérlegre hagyatkozz. :)
Keress fel egy szoptatási tanácsadót. A gyerekorvos nem kompetens szoptatás témában, gyakran feleslegesen javasolják a tápszert.
Vezeted a súlyát? Hogy áll a percentilis görbéje?
Azért nem fogadja el cici után a tápszert, mert elég neki a tej. Ha megtömöd tápszerrel, nem eszik anmyit a melledből, és el fog apadni a tejed!
Mi~rt nem hiszel azoknak, akik tapasztaltabbak? Miért nem beszélsz szakemberrel?
Vagy ha senki tanácsa nem jó, minek kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!