Idáig 4ès fèl hós babám csak anyatejes volt, viszont nem gyarapodik a súlya 1 hónapja, a tápszert viszont elutasítja,mit próbáljak ami segít elfogadtatni vele? Próbáltam pohárból kanálból, fecskendővel ès nem kell neki 😔😐
Állítólag nem olyan finom mint a tejalapúak.
Ma reggel próbáltam cicizès előtt kínálni neki hátha èhesebben elfogadja ,de sírásban tört ki.szerencsèrevreggel mèg van 200 mili tejem most elègedetten elvan.
Egèsz nap viszont csak 450-550 milinközt van csak ,ès ez kevès 😐
Teljesen jó. Én nem tápszerezném.
Lányomnál is voltak hónapok, mikor semmit nem szedett fel.
3280al született. Jövőhéten lesz 1 éves és 7.7kg "csak".
Korábban tejfehèrje allergia merült fel ,èn is tejmentes diètát tartottam , de doki mondta hogy lehet következőre tejeset ír fel.
Amúgy lehejt kiolvasztott tejet sem fogadta el sehogy , a frissen lefejtet viszont szèpen itta üvegből de csak egyszer. Tápszerből is egyszer fogadott el üvegből de csak 20 milit ivott belőle.
3 napja elkezdtem kostóltatni sütőtök pürèt , kiskanállal az nagyon tetszik neki
Soha az életben nem mértem itthon. A havi védőnős mérések voltak és ennyi.
Amig van elég kakis-pisis pelus. Jó kedve van. Megfelelően fejlődik, addig felesleges mérni is és aggódni is.
Az, hogy méregeted mennyit eszik, csak magad cseszed fel vele. Eszik ő, ha éhes. Te se mindig egy teli tányér levest eszel...
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!