Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Igaz,hogy a tápszeres babák...

Igaz,hogy a tápszeres babák többet betegek az anyatejes társaiknál?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%

Igen. De nem ùgy kell elkèpzelni,hogy az összes tàpszeres gyerek betegesebb az összes anyatejesnèl, ahogy a fenti pèldàk is mutatjàk. Hanem ha pl. egymillió gyereket megnèzel, az anyatejesek nagyobb arànyban lesznek egèszsègesek.

Az anyatejben èlő fehérvèrsejtek vannak, a szopó gyerek fertőző betegsègeire az anya szervezete ellenanyagot termel, ès az anyatejbe kivàlasztja.

2022. szept. 11. 13:13
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj, hogy sokunknak így is nagy érvágás, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk anyatejjel táplálni a babánkat, és erre fel még jönnek ezek a barmok is, hogy még beteges is lesz a gyerek meg blablabla.

Bekussolhatnátok már a francba.

2022. szept. 11. 13:21
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen kérdés màr lett kiírva. Érdekes, engem nem bànt, hogy xy ismerősöm anyatejes gyereke làtszólag teljesen egészséges, sőt örülök neki. Az ilyen kérdések alatt meg mindig előkerül egy-két "anyàk gyöngye", aki arra élvezkedik, meg abba lovalja bele magàt, hogy a tàpszeres gyerekek igenis egészségtelenek és kész. Na ezért mondom én mindig, hogy önmagàban a szoptatástól senki nem lesz jó anya, mert hogy nőként noplàne anyakànt valaki màs gyerek betegességének "szurkoljon" akármivel is lett az tàplàlva...hàt csak gratulàlni tudok. Az, hogy egymást csesztetitek örökké mindennel kb, egy dolog, de a gyerek egészségét belekeverni meg ebben versengeni nagyon ítléstelen, és gàz.
2022. szept. 11. 13:26
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

Jajj ne már! még a végén azt hozzatok ki, hogy az anyatejes babákkal van a gond 🤣és hogy normális a tápszerezés..

Persze akinek nincs teje annak normális és nincs is mit tenni vele, de a cicizés sokkal jobb amennyiben van rá lehetőség.

"Tápos csirke" ismered ezt a mondást?

2022. szept. 11. 13:57
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

#14 senki nem akarja "kihozni" hogy az anyatejeselkel van bàrmi gind, te élvezel itt arra, hogy a tàpszeren nevelkedett gyerek beteges, ergo vele van gond.

A gyerekem meg se nem csirke se más àllat, a tiedet viszont sajnàlom a hülye anyja miatt...szoptass csak az legalàbb megy 🤦🤦

2022. szept. 11. 14:04
 16/27 anonim ***** válasza:
6%

Én nem élvezkedek semmin, főleg nem egy kis gyereken...ne forgasd ki a szavaimat.

Elhiszem hogy szarul érint téged is a tápszerezés, de nyugi felnőtt nagyon sok bába tápszeren és én nem is ítélem el. De a normál az a szoptatás! Ebben azt hiszem így egyetértünk.

2022. szept. 11. 14:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Baba*
2022. szept. 11. 14:08
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Ma már abszolult nem igaz.
2022. szept. 11. 14:15
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
31 éves vagyok, tápszeres voltam, soha nem vagyok beteg, gyerekként is max. évente egyszer voltam.
2022. szept. 11. 14:40
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

Mivel két nappal szülés után már kemot kaptam, egy napig sem szoptathattam.

Évi egy náthától eltekintve egyáltalán nem volt beteges a lányom, akkor sem, amikor közösségbe került három évesen.

most 25, beteg volt az összes kollégája, a párja, a covidot sem kapta el senkitől.

2022. szept. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!