Igaz,hogy a tápszeres babák többet betegek az anyatejes társaiknál?
Igen. De nem ùgy kell elkèpzelni,hogy az összes tàpszeres gyerek betegesebb az összes anyatejesnèl, ahogy a fenti pèldàk is mutatjàk. Hanem ha pl. egymillió gyereket megnèzel, az anyatejesek nagyobb arànyban lesznek egèszsègesek.
Az anyatejben èlő fehérvèrsejtek vannak, a szopó gyerek fertőző betegsègeire az anya szervezete ellenanyagot termel, ès az anyatejbe kivàlasztja.
Az a baj, hogy sokunknak így is nagy érvágás, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk anyatejjel táplálni a babánkat, és erre fel még jönnek ezek a barmok is, hogy még beteges is lesz a gyerek meg blablabla.
Bekussolhatnátok már a francba.
Jajj ne már! még a végén azt hozzatok ki, hogy az anyatejes babákkal van a gond 🤣és hogy normális a tápszerezés..
Persze akinek nincs teje annak normális és nincs is mit tenni vele, de a cicizés sokkal jobb amennyiben van rá lehetőség.
"Tápos csirke" ismered ezt a mondást?
#14 senki nem akarja "kihozni" hogy az anyatejeselkel van bàrmi gind, te élvezel itt arra, hogy a tàpszeren nevelkedett gyerek beteges, ergo vele van gond.
A gyerekem meg se nem csirke se más àllat, a tiedet viszont sajnàlom a hülye anyja miatt...szoptass csak az legalàbb megy 🤦🤦
Én nem élvezkedek semmin, főleg nem egy kis gyereken...ne forgasd ki a szavaimat.
Elhiszem hogy szarul érint téged is a tápszerezés, de nyugi felnőtt nagyon sok bába tápszeren és én nem is ítélem el. De a normál az a szoptatás! Ebben azt hiszem így egyetértünk.
Mivel két nappal szülés után már kemot kaptam, egy napig sem szoptathattam.
Évi egy náthától eltekintve egyáltalán nem volt beteges a lányom, akkor sem, amikor közösségbe került három évesen.
most 25, beteg volt az összes kollégája, a párja, a covidot sem kapta el senkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!