Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PUBG ozok pár napja de nem...

PUBG ozok pár napja de nem tudok beszélni a társaiknál miért ?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok semmilyen nyelven fel voltam mentve nincs nyelv érzelem fordító segítségével rá jöttem hogy kiskorúak hisz de hát bakker 22 vagyok és nem tudom hogy kell meg csinálni hogy tudják beszélni valaki el tudná mondani ?
2022. aug. 4. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Most ezt nem értem! Mit szeretnél? Az a baj, hogy nem tudsz semmilyen nyelven és ezért nem tudsz beszélni a külföldi játékostársakkal, akiket bedob melléd a játék? Mert ezzel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni. Vannak csoportok facebookon, ahol tudsz keresni magyar játékosokat, akikkel tudsz játszani.
2022. aug. 5. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem az a baj hogy a játék nem engedi be kapcsolni a mikrofont
2022. aug. 5. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Játékon belül a T betűvel tudnád használni alap esetben a mikrofont. Lehet, hogy le van neked némítva a mikrofon használat. Meccs közben nyomd meg a Ctrl+T billentyűkombinációt. Azt hiszem azzal lehet feloldani a némítást.
2022. aug. 8. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem engedi fel oldani ki írt valamit az le fordítottam és az volt a lényege hogy kiskorúak nem használhassák használjam a gyors csevegést de nem vagyok kiskorú 22 vagyok
2022. aug. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!