A tápszeres babák tényleg gyengébbek lesznek az anyatejes társaiknál?
Sajnos nem tudom szoptatni a 4 hetes babámat, kezdetektől 0 tejem van. 3 szoptatási tanácsadó, a gyerekorvos, és a védőnőm sem tudott segíteni. :(
Bűntudatom van, amiért nem tudom a legjobbat adni neki.
Azt olvastam, a tápis babák betegesebbek, gyengébbek lesznek később. Ez igaz lehet?
Nem feltétlenül.Genetikán és körülményeken is múlik.
Ne legyen bűntudatod.Táplálod a babád a lehetőségekhez képest a legjobb táplálékkal.
Koncentrálj a babázásra, ne arra amin nem tudsz változtatni.
Sok boldogságot!
Nem!!!
Ne gyötörd magad, azt a babád is megérzi!!!
Lépj tovább és legyetek boldogok, ezzel adod neki a legjobbat!
Kislányom 3hetes korátol csak tápszeres. Most 3,5 éves köszöni szépen tök jól van, picit sem elhízott, sőt! Kisebb náthákon kívül még semmi baja nem volt, gyógyszert még sosem kellett neki adni.
Tényleg jó dolog szoptatni.
De a kezdetektől tápszeren felnőtt 25 éves öcsém 190centi, izmos, és nem különösebben beteges, sose volt.
Szia.
Nyugodj meg, nem ez fogja befolyásolni!
Az én kislányom most 3 éves. Kezdettől fogva tápszeres volt. (Nem volt tejem)
Amíg nem kezdett el szeptemberbe bölcsibe járni, SOHA nem volt beteg. Pedig jártunk csiri-biri tornára, játszótérre, bnőm kisfiával is összejártunk.
Sőt mióta bölcsis, igazából 2x volt csak igazán beteg (láz és köhögés).
Gyengének nem mondanám, persze nincs szuper ereje, de egy átlag 3 éves szintjén mindenre képes. ;)
Úgyhogy ne hidd el, hogy betegesebb lesz.
Tudom, nehéz elfogadni. Nekem is nagyon nehéz volt feldolgozni a tápszerezést. De ne aggódj miatta! :)
Köszönöm Nektek! :)
Sajnos bárhol segítséget kértem, csak azt kaptam, hogy azért jimcs tejem mert nem jól csinálom, stb. Anyós is piszkál, hogy olyan nincs, hogy nincs tej, após szerint pedig beteges lesz ha nem kap anyatejet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!