2 hónapos babám, (kb születése óta tápszeres) pár hete nem eszi meg az adagját így 1,5-2 óránként éhes, de csak ilyen 50-60ml-ket eszik. Nagyon ritka ha akár a 100 is lemegy. Próbáltam kihúzni a 3 órát kettő éves között, hogy hátha akkor megeszi, de csak azt értem el, hogy állandóan sírt és így sem ette meg azt a mennyiséget. Ha a napi összmennyiséget nézem akkor 550-630 ml körül szokott lenni, de van, hogy ez napi 10 evésből jön össze. A héten voltunk státuszon 1120 grammot hízott, szval azzal sincs gond. Védőnő szerint ő simán ilyen. Nem eszik egyszerre sokat. Pénteken megyünk a gyerekorvoshoz, de nem tudom megemlítsem e ezt neki. Am napi 1 vagy esetleg 2 széklete van, pocakja nem fáj szerencsére.
2022. szept. 6. 20:25
1/10 anonim válasza:
Őszintén szólva nem értem, hol a probléma, hisz megfelelő ütemben gyarapszik a súlya és jó az emésztése. Mit szeretnél? Mit tehetne az orvos?
2022. szept. 6. 20:41
2/10 anonim válasza:
Teljesen jó, ha sokszor eszik keveset. Mi ezzel a bajod? Ő nem olvassa a nagykönyvet, neki így jó.
2022. szept. 6. 20:41
3/10 A kérdező kommentje:
Például ha rendesen megenné az adagjait akkor talán éjjel nyugodtabban aludna. Az nem lenne rossz. Meg akkor talán napközben sem lenne szinte állandóan éhes
2022. szept. 6. 20:59
4/10 anonim válasza:
Igény szerint eszik. Ez tök jó, teljesen jól működik. Neked vannak téves elképzeléseid.
Mit vársz egy 2 hónapos gyerektől?
A 3 óránkénti etetés egy mesterségesen erőltetett dolog, ami akkor alakult ki, mikor a nőknek hamar vissza kellett menni dolgozni, és csak 3 óránként kaptak szünetet a gyárban, hogy megetessék a gyereket. Nem jó, és nem természetes dolog, ezt a babád id igazolja. Hiába húznád 3 órát, hamarabb éhes, mert így dolgozza fel a szervezete a táplálékot.
2022. szept. 6. 21:47
5/10 anonim válasza:
Kérdés: te magad megadott időpontokban eszel előre kimért mennyiségeket, ha jól esik, ha nem?! Ha éjjel arra ébredsz, hogy szomjas vagy, szoktál inni?
...
Miért várod ezt akkor el egy babától?!
2022. szept. 6. 22:11
6/10 anonim válasza:
Mert te minden nap 6 kor kelsz, 6:10 kor megeszel, pontosan 1 szelet piritost, ha nem, jon valaki es leeroszakolja a torkodon. 8 kor almat kell enned, kettot, ha tetszik , ha nem, hanyasig. Es igy tovabb.
Attol, hogy kicsi a gyereked, meg o is EMBER. Nem robot, nem gep, nem h*lye, tudja jol a szervezete mikor es mennyi kell neki! Ne eroszakoskodj mar vele, szegeny baba ...
2022. szept. 6. 23:42
7/10 anonim válasza:
Elozo vagyok, ha aludni akarsz, akkor meg talan meg kellett volna gondolni ezt a gyerekvallalast, vagy varni, mig megersz ra.
2022. szept. 6. 23:43
8/10 anonim válasza:
Teljesen normális, a fiam is ilyen.
Mai napig gyakran eszik, és 1-3 kaka van mert gyors az emésztése. 2,5 éves, és átalussza az éjszakát. Ez idegrendszeri erés kérdése, nem evésé.
2022. szept. 7. 05:39
9/10 anonim válasza:
Vagy nem lehet, hogy kicsi már a lyuk a cumin és hamarabb elfárad?
2022. szept. 7. 07:35
10/10 anonim válasza:
Maradjon is kicsi, dolgozzanak azok a szájizmok! Segíti a későbbi beszédfejlődést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!