Mennyi idő alatt eszi meg a babátok a tápszer adagját?
Figyelt kérdés
A kislányom amikor sokat alszik és éhes akkor 20-30perc(az elején félre is nyel!!! :( ) de van,hogy 45-50perc is beletelik ha bealszik,büfizik és néha felébred,majd folytatjuk 1-2 szippantás és újra bealszik.....
köszi a válaszokat-.
2013. nov. 24. 19:12
1/6 anonim válasza:
Az én babám 1o, max. 2o perc alatt eszi meg a 18o ml-t, 4 hónapos. A te babád mennyi idős?
2/6 anonim válasza:
15 hónapos és most megeszi 5-6 perc alatt, de pár hónapos koráig átlag fél óra alatt ette meg.
3/6 anonim válasza:
Mindig is olyan 5-10 perc között ette meg. Még kisebb volt lassabban ette már most 9 hónapos és 5 perc alatt lemegy neki olyan 150ml iszik már csak meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ez az infó lemaradt.Az én lánykám 6 hetes. :) és köszi a válaszotokat. Milyen cumisüveget használtok? Köszi
2013. nov. 25. 13:54
5/6 anonim válasza:
Soha nem mértem le az időt, de kb. 10-20 percnek érzékelem míg megeszi a 130ml-t és 2 hónapos.
6/6 anonim válasza:
Annyi azt elfelejtettem írni, hogy néha ha közben egy kicsit pihen, nem kell rögtön büfiztetni, nyilván az is más ha bealszik, de kicsit szoktak közben pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!