Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nem sok 6 hetes kislányomnak...

Nem sok 6 hetes kislányomnak ha egyszerre 120-180ml között eszik meg néha a tápszerből (Humana HA1)?

Figyelt kérdés

A dobozon az van,hogy 100ml 7-8 alkalommal.De az én lányom néha sír,hogy ha elfogy a cumisüvegből a tápszer. De van,hogy megcsinálom és csak 20-50ml-t eszik meg. Baj ha igény szerint eszik? De volt,hogy nem sokat alszik a büfi és a puki miatt,de volt rá példa,hogy 4,5-6órát is alszudt egyfolytában.

Köszönöm a válaszokat.

#táplálkozás #6 hetes #Humana tápszer
2013. nov. 22. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem baj. Pláne ha előfordul, hogy csak 50 mlket eszik meg.
2013. nov. 22. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
szia. az én fiam vasárnap lesz 6 hetes. ugyanez van nálunk is. csinálok 100ml-t, van hogy csak fele kell de van hogy még 100at megcsinálok és marad kb 10-20 ml. ha éhes az a gyerek, hadd egyen. a védőnőm azt mondta hogy ne egyen 100nál többet mert annyi az adag. hát nekem ne mondja meg senki hogy mennyit egyen a gyerekem. ha még kér, csinálok neki utána legalább jól kialussza magát. ha nem kell neki úgyis kiköpi a cumit. :) adj neki nyugodtan. nekünk amúgy is többet kell enni mert az elején sokat fogyott és nem is hízta vissza. most értük csak el a 4 kilót
2013. nov. 22. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat és én is így gondolom csak nem szeretném hogy kis dagi legyen!! :( Mondtam én is a védőnőnek,hogy a kislányom többet eszik mint 100ml,de nem eszik 7-8 alkalommal hanem csak 6 alkalommal többet.Ha sok a büfi akkor néha sokszor keveset,mert a "Pár csepp a boldogsághoz!!!" még hiányzik ,így van,hogy sokszor keveset eszik. Sajnos az elején mi is fogytunk így teljesen ugyan abban a cipőben vagyunk kedves Utolsó válaszoló.
2013. nov. 23. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy mi is nemrégen hagytuk el a 4kg -ot. :)
2013. nov. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!