Kinek mennyi idő alatt eszi meg a babája az "adagját"?
Azért tettem fel a kérdést mert 7,5 hónapos babám (korrigáltan 6 hónap) 2-3 hétig rosszul evett 180 mili helyett 100-130 mili között.Azt a keveset is 20-35 perc alatt ette meg.Na már most észrevettem, hogy szívja-szívja de megunja.Tegnap vettem neki (MAM-os) 3 cseppes cumisüveget és azóta 5-10 perc alatt megeszi a 170-180 milit.Valószínű hogy azért evett rosszul az elmúlt hetekben mert kicsi volt a lyuk a cumin és nem jött úgy belőle?Attól nem lesz baja hogy ilyen hamar megeszik ekkora mennyiséget?Egyébként humana baby fit sűrű tápszert eszik.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
5-10 perc. Mikor 20 percig evett, akkor vergődött, sírt, nagyobbra cseréltem a cumit és megint 5-10 percig evett és nyugodtan.
Igen szerintem az volt a babád baja és semmi baja nem lesz, ha ennyi idő alatt megeszi a 180-at, egyébként 6-7 hónaposan kb ennyit evett ő is.
Fel evesen 210 milit evett,kb 3 perc alatt a 2 cseppes cumibol.(szinten mammos)
Amikor hisztizett kaja kozben,nem ette meg mind,akkor csertem az x es cumira es utana ujra gyorsan evett.
Teged is bosszantana,es otthagynad a levest ha evopalcikaval kellene enned ;)
Nem baj ha 5-10 perc alatt megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!