Mi a véleményetek a Tommee Tippee anti colic
cumisüvegéről? Magáról a márkáról?
Figyelt kérdés
Aki használta ezt a márkát meg volt vele elégedve? Megéri ezt megvenni?
Szülés előtt állok és szeretnék mindenre felkészülni. Szeretnék beszerezni cumisüvegeket is
a biztonság kedvéért. Csak olyan sok fajta van, hogy bizonytalan vagyok. Ezt a fajtát ajánlották, de szeretném más tapasztalatát és véleményét is megismerni.
nincs vele gond. de nem tudhatod előre, hogy el fogja e fogadni a babád, vagy neki a mam, avent, bármi más fog bejönni... szóval nagy készlettel ne készülj szerintem
2022. aug. 22. 15:35
2/8 anonim válasza:
Én egyetlen aventes cumisüveget vettem, ha neadjisten nem sikerül a szoptatás. Egyszer kétszer használtuk, elfogadta de szerencsére végül nem kellett.
Szerintem vegyél egy szimpatikusat aztán ha kell és az nem annyira tetszik neki, netről lehet rendelni, 2-3napon belül ott is van, még ki se kell mozdulni a házból miatta.
2022. aug. 22. 15:44
3/8 anonim válasza:
Mi vettünk születés előtt olyat amilyet te írsz, és aventet is. Ez utóbbi vált be jobban, mivel a tommee tippee “nagyon folyt”. Az újszülöttnek ajánlott cumival kb 2-3 hónapos korában tudtuk használni. De ez gyerekenként egyéni, élesben fog kiderülni, hogy jó-e.
2022. aug. 22. 15:51
4/8 anonim válasza:
Én már nem tudom mi volt a baj vele, de nem vált be, avent-et ajánlom.
2022. aug. 22. 16:50
5/8 anonim válasza:
A fiamnak sem kellett. Valamiért nem volt neki szimpatikus. Neki a Mam üvegek jöttek be.
2022. aug. 22. 20:14
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából 2 db-ra gondoltam, nem sokra,de jobb felkészülni minden eshetőségre. A tapasztalataitok alapján úgy látszik, nem a Tommee Tippee lesz a nyerő. Köszönöm szépen annak, aki eddig válaszolt. Valóban nagy segítség, főleg egy első gyermekes anyukának. 🙂 Igazán el lehet veszni a cumisüvegek kavalkádjában. Annyi féle és fajta van.
2022. aug. 22. 20:58
7/8 anonim válasza:
Hú, én utáltam, első babával azt használtuk.
Most volt mam, az sokkal jobban bevált. Mondtam is már terhesen, hogy ilyet többet nem veszünk.
2022. aug. 22. 21:35
8/8 anonim válasza:
Eleg kemeny a cumi része, nekunk ezert nem valt be. Mam vagy avent ami nekunk nagyon bejott. Egyebkent minden mas termékével nagyon elégedett vagyok az elektromos mellszivoja nagyon jo pl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!