Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Túletethetem a tápszeres babámat?

Túletethetem a tápszeres babámat?

Figyelt kérdés
Most egy hónapos a kislányom, már 2 hete kizárólag tápszeres. Az elején 60 ml víz + 2 adagolókanállal csináltam neki, de ez egy nap múlva kB már kevésnek bizonyult,így áttértünk a 90 ml + 3 kanálra. Pár napja már ezt is nagyon simán megette és utána még szívta volna a cumisüveget, így már 120 ml + 4 kanállal kap. Ezt nem eszi meg mindig, van hogy hagy 10-20-30 ml-t. Viszont iszonyat hasfájós. Bár ez már az elejétől kezdve, nem most alakult ki. De attól félek sok kaját kap és ez ront rajta. Egyébként 3-4 óránként eszik nap közben, éjszaka pedig egy hosszabb 5-6 órás alvás a szokott lenni. Napi 6x kap enni általában. Most egy hónapos és 4 kg, 3570 g-mal született és 3310-el jöttünk haza. Tehát a súlya nem mutatja, hogy annyira sokat enne. Csak mostanában rögtön evés után is van, hogy sírni kezd, pedig ez régebben nem volt jellemző. Nap közben kínálom vízzel is a védőnő tanácsára, mert nagyon nem tud kakilni sem. Nem iszik nagy mennyiséget vízből, néhányszor pár kortyot.

2022. ápr. 20. 11:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10es,mennyi idő múlva valtottatok? Kisfiam csütörtök lesz 1 honapos, bebat eszik de erdekelne ez a lactogen mert sokszor kemény a hasa viszont a gyerekorvos szerint sűrűn váltani nem szabad, mondjuk eddig egyszer sem csereltunk🤷‍♀️
2022. máj. 2. 09:16
 12/12 anonim válasza:
Egyik szerdan kezdtem el adni, vasarnap mar ereztem kokemeny volt a hasa, igy lazmerovel kakilt csak, tobbet nem is adtam neki, kovetkezo het csutortokon mondta a vedono probaljuk ki a lactogen harmonyt. Rettenetessen sirt mar szombat este ota a fiam, vasarnap megelegeltem es nem adtam tobb bebat.
2022. máj. 2. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!