Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Én vagyok a béna vagy mi a titok?

Én vagyok a béna vagy mi a titok?

Figyelt kérdés
Milumil komfort tápszerre váltottunk és Isten bizony kifog rajtam az elkészítése.Próbáltam úgy hogy langyosra melegítettem a vizet hozzá atápszert, de egyáltalán nem oldódott fel,próbáltam úgy hogy felforraltam a fele babavizet azzal "ellögyböltem" a tápszert hozzá a hideg vizetn de így sem volt jó, próbáltam kanállal elkavarni de ígx is maradtak benne darabok.Hogy csinaljam??Illetve jól látom, hogy valamivel sűrűbb is az állaga mint mondjuk a milumil prosyneonak?Akkot nem kellene nagyobb lyukú cumisüveg?
2022. márc. 29. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Vegyél cumisüveg melegítő, az pont olyanra melegíti a vizet amire kell. Én mindig csak így csináltam, az optima ar-rel is és simán elkeveredett. Az volt aztán csak a sűrű tápi (kifejezetten bukásra van) mégis meg tudta inni a korábbi cumikkal.

Mondjuk én mindig összeráztam nem lögyböltem meg kavarásztam kanállal.

2022. márc. 29. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem ezt a fajtát használtuk, de hasonló csomósodót. Nekem úgy sikerült, hogy elemes tejhabosítóval kevertem el és hagytam utána pár percig a pulton, amíg a hab leült. Csak addig kevertem vele, amíg szükséges, nem a hab volt a fontos 😄
2022. márc. 29. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Milumil komfortot használunk 3 hónapos kora óta. Nálam csak akkor volt ilyen gond vele ha nem volt elég meleg a víz.
2022. márc. 29. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Bizony, ha nem elég meleg a víz nem keveredik el.
2022. márc. 29. 21:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát nem igazán értem mert már forrásban lévő vízhez tettem a tápszert, de úgy sem oldódott fel, pedig az már elég meleg 😊
2022. márc. 29. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg összerázni ne csak lögybölni.
2022. márc. 30. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Forralóból a vizet a steril cumisüvegbe töltöttük, és egy hőálló müzlis tányérba hideg vizet töltöttünk, majd ebbe beállítottuk a cumisüveget hogy hűljön a víz, kb 15-20 perc alatt hűlt ki 40 fokosra vagy kicsit kevesebbre,ezt onnan tudtuk hogy homlokhőmérővel amin volt vízhőmérő ellenőriztük. Nem a könyökünket dugtuk bele :) . Így ha a cumis részt rácsavartuk szépen összrázódott és már ihatta is a kislányunk. De ki kell tapasztalni...nekünk pl a melegítő plusz macerának tűnt, mi nem használtuk végül csak ezt a kihűtős módszert.
2022. márc. 30. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk napközben kellett főleg pótlás, 7-es vagyok. De ha éjszaka is megmarad, és csak tápszeres a baba akkor biztosan kelleni fog egy jó melegítő gép.
2022. márc. 30. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem elég meleg a víz,vagy nem rázod össze eléggé.Nekem is van mikor csomós,de jól összerázom és fel is oldódik.

Kedves 1#-es válaszoló megkérdezhetem melyik cumisüveg melegítőt használod?Az enyém semmit nem ér hol hideg,hol tűz forró lehet én nem csinálom jó.Az új fajta Chico melegítőm van.

Kérdező ne haragudj,hogy itt tettem fel kérdést.

2022. ápr. 2. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:

9. Kb 10-12 perc alatt felmelegíti a kívánt hőfokra és hűtögetni se kell.

Itt a linkje:

[link]

2022. ápr. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!