A kórházba nekem kell vinni a tápszert, vagy azt amíg ott vagyunk a kórház adja?
A kórház adja.
Ha később bekerültök csecsemővel, akkor már szeretik, ha van saját, de akkor is lehet kérni, csak nem minden fajta van.
Ezt teljesen kórház válogatja..
Én megfogadtam, hogyha legközelebb szülök, mindenképp viszek magammal, az első szülésemnél azt tapasztaltam, hogy némelyik anyuka már sírva kérte a tápszert, mert egyszerűen nem akart megindulni a teje, a baba is sírt és nem adtak neki.. oldja meg alapon magára hagyták kb, merthogy a főnővér nem szereti, ha tápszert adnak.
Aki véletlen kapott, az is titokba kb.
9 napos babával bekerültünk húgyúti fertőzéssel egy videki megyei kórházba. Nem adtak tapszert, pedig tejem még nem volt elég. Ordított a gyerek amíg férjem be nem ért vele.
Szüléskor viszont kaptunk, bár az másik intézmény volt.
"némelyik anyuka már sírva kérte a tápszert, mert egyszerűen nem akart megindulni a teje, a baba is sír"
Én nem vagyok szoptatásmániás, komolyan, de nem véletlen, hogy a kórházban nem szívesen adnak tápszert. Az első 2-3 napban általában még nem jön meg a tej, de ez normális, sajnos valóban sírhat ilyenkor a baba, cicire kell tenni, hogy minél jobban küzdjön és stimulálja a tejtermelést. Ha tápszert kap, ez nem történik meg és még később jön meg a tej.
9!
Császáros szobába voltam, csak császáros anyukákkal. Azért azt mondanom sem kell, hogy ilyenkor több idő is lehet, hiszen nem 'természetes' úton születik a baba, lehet, hogy több idő, mire a test kapcsol...
Nekem is kellett 4 nap, mire lett tejem, akkor is mellszívó és a szoptatási tanácsadó kemény masszázsa kellett hozzá, nem volt kellemes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!