Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A kórházba nekem kell vinni a...

A kórházba nekem kell vinni a tápszert, vagy azt amíg ott vagyunk a kórház adja?

Figyelt kérdés
Lehet vinni a receptre felírt tápszert, vagy azt a kórház nem engedi?

2022. jan. 8. 12:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A kórház adja.

Ha később bekerültök csecsemővel, akkor már szeretik, ha van saját, de akkor is lehet kérni, csak nem minden fajta van.

2022. jan. 8. 13:01
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Ezt teljesen kórház válogatja..

Én megfogadtam, hogyha legközelebb szülök, mindenképp viszek magammal, az első szülésemnél azt tapasztaltam, hogy némelyik anyuka már sírva kérte a tápszert, mert egyszerűen nem akart megindulni a teje, a baba is sírt és nem adtak neki.. oldja meg alapon magára hagyták kb, merthogy a főnővér nem szereti, ha tápszert adnak.

Aki véletlen kapott, az is titokba kb.

2022. jan. 8. 13:02
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha bababarat a korhaz, elso korben adnak, varnak, hogy mi lesz, nezik a sulyat stb stb. Ha nem feltétlenül bababarat akkor valszeg kerhetsz. De ha viszel sem fognak leloni, max megjegyzik,hogy miért adod, es elmondjak miert ne add.
2022. jan. 8. 13:02
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Jaj bocsi elirtam. *Elso korben NEM adnak
2022. jan. 8. 13:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Autoimmun beteg vagyok, szülés után újra szednem kell a gyógyszereim. Sajnos ez nem akarok nem akarok kérdés.
2022. jan. 8. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
íkérdező, és dagantos beteg lett terhesség alatt, tudtam, hogy nem szoptathatok majd. A védőnő tanácsára már egy hónappal előbb felvettem a kapcsolatot az újszülöttes doktornővel. Kapott a kislányom női tejet bent, és még utána két hétig, nem kellett addig tápszer (a korababák kapnak csak nálunk NT-t, mert elég kevesen adnak le)
2022. jan. 8. 13:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok. Ja hat ha indokolt,hogy nem tudsz szoptatni, nincs az a korhaz ahol nem adnak! Csak valoban ezt elore nem art felmerni, hogy mit hogyan. De valószínűleg en is vinnek inkabb neki, hogy azt adjam a kezdettol amit majd otthon is kap
2022. jan. 8. 14:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

9 napos babával bekerültünk húgyúti fertőzéssel egy videki megyei kórházba. Nem adtak tapszert, pedig tejem még nem volt elég. Ordított a gyerek amíg férjem be nem ért vele.

Szüléskor viszont kaptunk, bár az másik intézmény volt.

2022. jan. 8. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
25%

"némelyik anyuka már sírva kérte a tápszert, mert egyszerűen nem akart megindulni a teje, a baba is sír"

Én nem vagyok szoptatásmániás, komolyan, de nem véletlen, hogy a kórházban nem szívesen adnak tápszert. Az első 2-3 napban általában még nem jön meg a tej, de ez normális, sajnos valóban sírhat ilyenkor a baba, cicire kell tenni, hogy minél jobban küzdjön és stimulálja a tejtermelést. Ha tápszert kap, ez nem történik meg és még később jön meg a tej.

2022. jan. 8. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:

9!

Császáros szobába voltam, csak császáros anyukákkal. Azért azt mondanom sem kell, hogy ilyenkor több idő is lehet, hiszen nem 'természetes' úton születik a baba, lehet, hogy több idő, mire a test kapcsol...

Nekem is kellett 4 nap, mire lett tejem, akkor is mellszívó és a szoptatási tanácsadó kemény masszázsa kellett hozzá, nem volt kellemes :)

2022. jan. 8. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!