Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A kórházba nekem kell vinni a...

A kórházba nekem kell vinni a tápszert, vagy azt amíg ott vagyunk a kórház adja?

Figyelt kérdés
Lehet vinni a receptre felírt tápszert, vagy azt a kórház nem engedi?

2022. jan. 8. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, de 9 jol irja, muszaj h kuzdjon erte a baba, es ha jol lakik tapszerrel, ez a kuzdes nem biztos, hogy megvalosul, vagy nem olyan mértékű mint kéne.

Nekem is sirt sokat a korhazban, es nem kaptam tapszert de eszembe se volt adni neki, pedig nem vagyok ellene, sőt sajnos kelett is, de később. Akkor ott beindult a 3.nap rendesen.

Persze van hatar ami utan en sem kinoznam, en elfogadom ha valakinek végül nem lesz teje, a csaladban nalunk sajnos tobben jartak igy.

2022. jan. 8. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es, de én pont ezt mondom, hogy a tej általában nem lövell be egyből, még sima szülésnél sem, viszont a belövellést az segíti elő, ha a baba szopizik, az első pár napban akár folyton cicin van.

Nekem normál szülésem volt, de így is kb. a 4. napra lett tejem. Addig talán egyszer adtam neki 20 mili tápszert, tehát nem vagyok ellene, de az sem megoldás, hogy az anyukák már a 2.nap mennek sírva, hogy ordít a gyerek, mert éhes, nincs tej.

Persze, hogy a 2. napon általában nincs, meg a harmadikon sem. De a baba nem feltétlenül csak azért ordít, hanem mert újszülött :D Tudom, hogy idegörlő, mikor ordít a 2 napos baba, de ez ilyen, túl kell élni.

2022. jan. 8. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fogok egyetérteni azzal, hogy nem adnak, mert "túléli", "erőltetni kell", "nem lesz semmi baja".... 3-ból 2-nél nem adtak, lett is baj.

A középsőnél adtak, nem is lett gond, milyen érdekes, hogy vele ment a legkönnyebben a szoptatás, nem sàrgult be, nem száradt ki, nem kellett kórházba menni...

Mindnél otthon indult csak be a tejem, de a 3.babával végül mehettünk újra kórházba. Igen, amiatt, hogy "kibírja"....

2022. jan. 17. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

"Soha nem fogok egyetérteni azzal, hogy nem adnak, mert "túléli", "erőltetni kell", "nem lesz semmi baja"..."

Nem az, hogy soha nem lehet adni, neki, de tudnod kell, hogy minél többször adsz, annál kisebb az esélye a szoptatásnak.

Én is adtam az első héten minden nap egyszer délután kb. 20-30 milit, ha azt láttam, hogy nem evett annyit, amennyivel jóllakott, de tényleg csak napi egyszer és inkább tízszer mellre tettem mellette.

Azt kell felfogni, hogy így indul be a tej.

2022. jan. 17. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

A kórházi tartózkodás alatt, a szülés utáni napokra értettem.

3-4. nap, mire megindul a tej, nekem 3 szülésből mind így volt.

Ismeretségi körben, rokonságban szintén.

Azzal nem értek egyet, hogy ilyenkor hagyják kiszáradni a babát, hadd sírjon, nem baj, kibírja....

Az számít "bababarátnak", hogy besárgul a gyerek és infúzióra kell kötni.... Na ezzel nem fogok soha egyetérteni.

2022. jan. 17. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!