Mennyi tápszert próbáltatok ki mire meglett a megfelelő? Lehet 2 félét felesben összekeverni?
Nem tudom. Vedönöt, gyrrekorvost kerdezd meg. Annyit tudok mondani, hogy ilyen sürün nem szabad valtogatni.
Mire meg szokja a baba gyomra az is idöbe telik szerintem.
En hippet adtam de 2 honapig szenvedtünk. Utana valtottam sima bebara.
Most itthon vagyok a szüleimnel itt nan comfortist adok neki, mert nincs beba. de mar 1 eves, csak este kap tapszert el alvashoz. Ejjel ha ritkan meg ebred.
Remelem meg oldodik es talalsz megfelelö tapszert. A nan comfortis amugy nagyon jo, dicserik, hasfajos babaknak szuper, de nem hiszem hogy magyar orszagon van
Fiammal 1 hónap szenvedés után a Milumil Komfort vált be. Ettől napi 2-3x is kakilt, kicsit hígabbat, de nem csípte ki a fenekét, nem fújta fel és nem fájt tőle a hasa.
Majd 4 évvel később jött a lányom, akinél rutinból a Komfortot próbáltam elsőre (mármint az eredetileg felírt Milumil HA Starttal való kínlódás után, mindkettőjüknek ezt írták, de egyiküknél sem vált be), na, neki konkrétan székrekedést csinált. A Lactogen Harmonyt visszabukta. Nála a Novalac AC lett a nyerő.
De csak hogy ne savazzam a Milumilt jobban, mint kéne: 3-4 hónapos korukra megszűnt mindenfajta hasfájás, és utána Milumil 1 Optimát ittak minden gond nélkül. Fél éves koruk után meg Milumil 2 Optimát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!