Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mennyi tápszert próbáltatok...

Mennyi tápszert próbáltatok ki mire meglett a megfelelő? Lehet 2 félét felesben összekeverni?

Figyelt kérdés
Beba Supremet kapott először, attól sikítva sírt kakilás előtt. Milumil Ha Startot kapott ezután, ezt teljesen visszabukta mindig. Kapott sima Milumil 1est, ezt szívesen eszi, keveset bukik vissza, de szorulása van tőle. Adtam neki Beba sensiduot, ez keserűbb és alig eszi meg, brutál híg székletet csinált neki, de megszűnt a hasfájása tőle. Fele-fele arányban kevertem a Milumil 1et a sensiduoval 3 étkezésre, megette, jóllakott, nem jött vissza neki, hasa sem fáj és nem lett nyakig sz**** .... Szabad ezt egyáltalán?
2021. dec. 23. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Vedönöt, gyrrekorvost kerdezd meg. Annyit tudok mondani, hogy ilyen sürün nem szabad valtogatni.

Mire meg szokja a baba gyomra az is idöbe telik szerintem.

En hippet adtam de 2 honapig szenvedtünk. Utana valtottam sima bebara.

Most itthon vagyok a szüleimnel itt nan comfortist adok neki, mert nincs beba. de mar 1 eves, csak este kap tapszert el alvashoz. Ejjel ha ritkan meg ebred.

Remelem meg oldodik es talalsz megfelelö tapszert. A nan comfortis amugy nagyon jo, dicserik, hasfajos babaknak szuper, de nem hiszem hogy magyar orszagon van

2021. dec. 23. 20:11
 2/5 grafno ***** válasza:
100%
Elsőre meglett és azt kapta vagy 2evig.
2021. dec. 23. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
5 hónapig küszködtünk, akkor váltottunk Lactogen Harmonyra, ez bevált
2021. dec. 23. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fiammal 1 hónap szenvedés után a Milumil Komfort vált be. Ettől napi 2-3x is kakilt, kicsit hígabbat, de nem csípte ki a fenekét, nem fújta fel és nem fájt tőle a hasa.

Majd 4 évvel később jött a lányom, akinél rutinból a Komfortot próbáltam elsőre (mármint az eredetileg felírt Milumil HA Starttal való kínlódás után, mindkettőjüknek ezt írták, de egyiküknél sem vált be), na, neki konkrétan székrekedést csinált. A Lactogen Harmonyt visszabukta. Nála a Novalac AC lett a nyerő.

De csak hogy ne savazzam a Milumilt jobban, mint kéne: 3-4 hónapos korukra megszűnt mindenfajta hasfájás, és utána Milumil 1 Optimát ittak minden gond nélkül. Fél éves koruk után meg Milumil 2 Optimát.

2021. dec. 23. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Milumil prosyneo-t irt fel elsőre a gyerekorvos. Semmi problémát nem okozott szerencsére.
2021. dec. 24. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!