Pedig logikus a kérdés, nem tudom miért kell szemétkedni a kérdezővel.
a mintavételi pálcára kerülő anyagról nem fogják megmondani, hogy az a baba pl nyála,vagy épp anyatej és dns szempontjából nem mindegy. Kérdező, ennek szerintem nézz utána, hogy hogyan szűrik ki.
2019. márc. 25. 07:14
4/20 anonim válasza:
Az anyatej fehér, míg a nyál átlátszó, es a nyál sűrűbb anyag is, mint az anyatej. Ha ezt egy szakember összekeveri, sürgősen keressen másik munkát.
2019. márc. 25. 07:25
5/20 anonim válasza:
4: te láttál már mintavételi pálcát? Vagy szerinted a baba beleköp valamibe, amiben jól látszik, hogy a nyál melyik része az övé és melyik az anyatej? 😀😀😀😀😀
Nem túl jó, hogy még egy értelmes komment sem érkezett a témához, pedig engem is érdekel, bár nem vagyok benne érdekelt.
2019. márc. 25. 07:33
6/20 anonim válasza:
Utolsó: igen láttam, sőt nekem is volt már dns vizsgálatom. A szakemberek tökéletesen ki tudják szűrni, hogy egy, a nyáltól eltérő idegen anyag került a pálcára, esetleg keveredett valami más idegen anyaggal, és ezért nem tudnak megfelelően dolgozni vele. Tőlem is új mintát kértek, bár nem az anyatej miatt, hanem más valami miatt.
2019. márc. 25. 07:37
7/20 anonim válasza:
Szoptatás előtt vegyél mintát közvetlenül, de legalább ne azonnal utána. Az anyatejet lenyeli a baba, ha valamennyi marad is a szájában, az emésztés már a szájüregben megkezdődik. tehát rövid idővel a szoptatás után már nem lehet ott anyatej.
2019. márc. 25. 07:52
8/20 anonim válasza:
nem is nyálból végzik a DNS vizsgálatot......és a dns nem keveredik semmivel...hogyan keveredne?
2019. márc. 25. 08:14
9/20 anonim válasza:
"Büntetőügyekben a bűncselekményekkel kapcsolatba hozható úgynevezett biológiai nyomok (pl.: vér, nyál, ondó, haj, csont stb.) alapján történik"
Ha pedig nem tudod, hogy a szoptatás által a baba szájába kerül az anya dns-e is az anyatej miatt, akkor inkább hallgass.
Amúgy kérdező utánaolvastam, a mintavétel előtt fél órával nem ehet a baba, és lehetőleg ki is kell a száját öblíteni. Ezt írja egy erre szakosodott oldal.
2019. márc. 25. 08:25
10/20 anonim válasza:
Szerintem is szoptatás előtt csináld, és itass vele kispohárból pár korty babavizet (ügyesen tudnak inni már újszülöttként is - tapasztalat -, csak persze óvatosan, nagyon fokozatosan döntsd meg a poharat) vagy kiskanállal, lázcsillapító sziruphoz árult fecskendővel is adhatod. B) ötletem, ha egy vizes, tiszta textilpelus csücskével belenyúlsz a szájába és picit áttörlöd ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!