A laktóztol lehet kiütéses egy baba arca?
Természetesen született. Kis súllyal, extrém száraz bőrrel.
Egy ideig tudtam szoptatni akkor is rettenet volt, szerintem ő átlagon felül hasfajos volt, és világ életében ilyen volt a széklete. Nyakos, habos, hasmenés. Sokat sírt a mellemen is eves közben akkor is kiütéses volt. A súlya is állt, vagy ép a minimumot hizta, ezzel a tápszerrel most úgy látszik minden problémánk megoldodni látszik, hízik is szépen. Csak nem értem akkor miért állítja ennyire a dokink hogy lehetetlen hogy laktóz érzékeny legyen?
Mert újszülött, azok nem tudják még ezt feldolgozni, de ettől még nem lesz laktóz érzékeny
Ez csak egy időszak.
Első vagyok. Köszi, hogy leírtad! Azért kérdeztem, mert az én babámnál ugyan ezek a tünetek vannak, de ő csak 8 hetes. Nekünk mondta a gyerekorvos, hogy a laktózt nem bírja a gyomra, de minden újszülöttel ez a helyzet és kb 3 hónapos korukra ezt kinövik. Ha később is fennáll a probléma, akkor beszélhetünk laktózérzékenységről. Ezért nem is ír fel másfajta tápszert, de lassan már ott tartok, hogy akkor kipróbálok én valamilyet. Nekünk 3 fajta tápszert erőltet a doki, és mindháromtól székrekedése is van😔
Én azt mondom, hogy ha azt latod, hogy ez a tápszer vált be, akkor ne válts vissza a régire. Ja, és az én gyerekorvosom szerint a kiütés az első jelek közé tartozik laktózérzékenységnél...nem értem, hogy miért mond minden orvos mást🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!