A tapszer valtas utan mennyi ido kell mig megszokja a baba?
4 hónapos volt, amikor nem volt otthon pár napig a feleségem, nem tudta szoptatni. Valami ocsmány ízű és színű tápot kellett volna adnom neki. Kifinomult ízlése volt, mert szemen köpött vele. Megetettem a bablevessel, amit én ebédeltem éppen. A babot kinyomtam a héjából, azt és a levét falta, mint aki napok óta nem evett. Többet semmiféle tápszert nem lehetett neki adni. Csak a cicit és a mi kajánkat fogadta el, persze pempősítve. Soha semmi baja nem volt tőle. Szerintem már ilyen kicsi korban is van ízérzéke egy babának. Amit kiköp, azt nem kell erőltetni. Ami meg ízlik neki, azt rögtön elfogadja, nem kell szoktatni hozzá. Mi legalább is ezt tapasztaltuk.
Egy érdekesség, amire nem tudjuk a magyarázatot, a szopás után kellett böfiztetni, de az olyan kaják után, amit mi ettünk, nem böfögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!