Akinek a babája nagyon korán lett tápszeres, mi az oka?
Azokra volnék kíváncsi, akiknek szinte a baba születése után kb azonnal tápszer kellett. Mi az oka?
Nem tudtas vagy nem akartad szoptatni a babát? Hogy érintett téged, hogy tápszeres lett?
Hiába próbáltam, hogy sokat mellen legyen, csak akkor nem ordított ha a nővérek elvitték és megetették, így már a kórházból tápszer recepttel jöttünk el.
Itthon is hiába próbálkoztam, addig ordított amíg nem kapott tápszert, aztán 4 hónaposan úgy döntött, hogy többé egyáltalán nem kell neki cici
Nagyon nem voltak segítőkészek a csecsemősök, hiába mondtam, hogy hamar feladja, nem szívja elég erősen, belealszik. Ráfogták, hogy sárga, meg csak éppen 3 kiló, meg cukros voltam és császáros, biztos azért. (Kvára nem azért, diétával tökéletes értékeink voltak, nem volt sárga sem. )
Tejem mégis lett sok, fejtem. A védőnőnek és a gyerekorvosnak is jeleztem, szerintük csak kicsit lusta. Aztán 2 hetes korára már pótlás kellett, mert annyira rástresszeltem, hogy volt tej, nincs tej. Kiderült, hogy izomfeszesség miatt nem tudott szopni, nagyon elfáradt benne, nem lakott jól sosem. Nagyon szomorú voltam miatta. Szerettem volna szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!