Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Túl etettem? Vagy mi miatt...

Túl etettem? Vagy mi miatt nem akar enni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3,5 honapos babam tapszeres AR tapszert kap. Mivel nagyon bukik. Nos vagy 1-2 hete minden reggeli eves után 3 órával ha etetni akarom ordit sír,nem akar enni löki ki a cumisuveget a szajabol. A reggeli evessel nincs baj. Inkább mohó,hasfajosak is vagyunk/voltunk. Sokat bukik,erővel etetem meg hiszen idegesit hogy nem akar enni.. 180ml adok neki. Lehet hogy sok? Unja a tapszert? Vagy surven van etetve??? 5 szor etetnem egy nap ha hagyná de nem.. 4 eves ha van,abból is sokat bukik vissza sőt ma reggel már vissza is hanyta olyan hirtelen ette meg…150ml megeszik kb az uvegbol és már lokne ki a szajabol az üveget én pedig oda adom neki hogy nehogy éhes legyen. Szerintetek?? Én csinalok valamit rosszul ?? Súlya 6700gramm…3050-el született… kezdjek el hozza taplalni vagy mit tegyek? Vigyem orvoshoz? Egy első gyerekes anyuka.
2021. szept. 18. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%
De minek kell erőltetni ha nem kell neki? Te is csak annyit eszel amennyi jól esik, ha túl zabálnád magad neked is vissza jönne. Kisfiam 2 éves és 210mlt eszik már nagyon régóta, pedig jó húsban van. Amúgy a dobozon általában rá van irva milyen idősen mennyit kell egyen. És ilyesmire érdemes a dokinál rá kérdezni a státuszon.
2021. szept. 18. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

Meg utáltatod vele az evést, és majd mikor már nem tudod erőltetni na ott lesz a baj, mert rossz élménnyé tetted neki.

A fiam szopott, de volt hogy 60 at evett majd 180 at.

Azért bukik mert sok neki,a babák vissza bukják ami nem kell.

2021. szept. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!