Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 2 hónapos babám végig alussza...

2 hónapos babám végig alussza az éjszakát. Ti keltenétek enni ?

Figyelt kérdés
2 hónapos, 4555g (2840g született), most éjjelre adtam neki először 120 ml amit meg is ivott este fél9kor és reggel 5kor kelt csak fel. Mivel szépen hízik, ezért csak napközben tartjuk a 3 óránkénti evést, éjjel hagyom aludni. Eddig éjjel csak 1x kelt, 1 körül, aztán már csak reggel 5 körül. De ma kimaradt 1kor a kelés, gondolom mert 90ml helyett 120at kapott. Szerintetek ha igy elalszik ejjel akkor hagyjam ? Vagy inkább éjjelre adjak kevesebbet neki és keltsem enni?
2021. aug. 10. 06:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer ébresztettem a gyereket enni 😅😅😅...utána soha többet. Olyan hisztis és nyűgös volt utána, hogy csak fogtam a fejem. Ne ébreszd. Hagyd aludni. Majd kel ha éhes lesz 😊.
2021. aug. 10. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne keltsd fel! Nagyon rossz ha fel kell kelteni, különösen hisztis tőle... tudom mert nekem fel kellett kelteni mert a kórházban úgy kezdték adni neki a gyógyszert amit kapnia kellett, hogy délben meg éjfélkor. Utána próbáltam elcsúsztatni, de nehezen ment, jó pár hét kellett mire 8-20-kor kapta a gyógyszert, addig kelteni... egy rémálom.
2021. aug. 10. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Véletlenül se! Örülj, hogy alszik.
2021. aug. 10. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem, mert mikor kiengedtek kórházból, akkor az orvos a lelkemre kötötte hogy éjjel is kelteni kell. Azt mondta : ,,ha egy baba végigalussza az éjszakát, az nem azt jelenti hogy jó baba, hanem azt hogy lusta, és így nem fog hízni,,. Már akkor is elgondolkodtam rajta, hogy ez nem a hülyeség !? Hisz ha alszik főleg akkor hízik. Csak nekem 38.hétre született, kisebb súllyan, 1 héten belül be is sárgult úgyhogy pár napra vissza is kellett mennünk kórhazba
2021. aug. 10. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ha ehes volna, uvoltve ebresztene. Ezek szerint, legalabbis egyelore ilyen kis szupergyerek.
2021. aug. 10. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:

A 2600gos időre született lányomat se kellett (volna) kelteni.

Kelt ő, mert éhes volt

2021. aug. 10. 20:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem ébreszteném fel enni.

Örülj neki hogy jó alvó 😊

Nekem 3 napja alszik reggel 5 ig

16 hónapos 😅

2021. aug. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!