Kinek hány ml tápszert eszik/evett a 2 hónapos babája?
Figyelt kérdés
Napi hányszor evett?2021. febr. 24. 06:44
1/8 anonim válasza:
Napi 5-6 szor eszik , alkalmanként kb 100-120 milit . Kivéve az estinel, akkor 150-180 is lemegy , így alszik éjjel 10 órát. Összesen napi kb 630-670 mili között eszik.
2/8 anonim válasza:
Olyan 100-110 ml körül evett napi ötször. Az éjszakát akkor már átaludta. Nem jó evő, most lesz 6 hónapos, van, hogy a 150 ml-t sem eszi meg, de néha már lecsúszik 200 ml is. Változó.
3/8 anonim válasza:
120-160 ml között tápot emellett szopik is.
4/8 anonim válasza:
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést. Ma nyolc hetes a lányom, védőnő szerint 730 milit kellene meginnia. Ő naponta hétszer eszik. 120ml nagyon ritkán megy le, inkább 100, de 60ml-től kínszenvedés. Jó napokon 680 körül eszik, rossz napokon 600ml. Nem tudok mit tenni, de eddig jól hízott. 3020 grammal született, múlt héten volt 4880gr. Nálatok hogy alakul?
5/8 anonim válasza:
Utolsó: az én kislányom 11 hetes lesz vasárnap, 5.5 kg.
Súlya szerint már majdnem 900 milit kellene ennie , 600-650 mili között eszik max. Ha hízik szépen akkor nincs semmi gond :)
6/8 anonim válasza:
Hú Köszi 5-ös, sikerült megnyugtatnod😊
7/8 anonim válasza:
Eleinte én is aggódtam aztán elengedtem. Mi Angliában élünk itt amúgy is lazábban a veszik. Ha nem kér többet, akkor ha megfeszülsz se fog több lemenni. Bízom benne, hogy a baba tudja, hogy mennyi kell neki.
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Teljesen igazad van, hiába erőltetem, kiköpi ha nem kéri vagy elkezd ordítani, így feladom.
Mi Németországban élünk. Pénteken viszem a babám kötelező vizsgálatra, kiváncsi vagyok mit szólnak ehhez az evésmennyiséghez.
Különben kezdem én is elengedni, mert már gyomor idegem volt etetèsek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!