Attól félek szülés után nem lesz majd tejem, sok helyen olvastam hogy addig amíg nem indul be nem adnak a kicsinek enni, csak cukros vizet meg teát. vagy ez kórház függő?
Érdemes lenne a kórházba vinnem tápszert, csak a biztonság kedvéért? Nekem ez olyan nagy félelmem hogy neadjisten nem lesz tejem és ehezni fog
Szentesen fogok szülni, esetleg szült ott valaki mostanában? Ott hogy megy?
Ki kell tölteni eleve egy papirt, amin pl rajta van, hogy ha nem eszik a gyerek megfelelő mennyiséget, akkor akarod e hogy pótolják. Ha akarod, mit szeretnél, saját lefejt tejet, összegyűjtött lefejt tejet vagy tápszert.
2021. júl. 30. 13:27
12/18 anonim válasza:
10-es ugyan hogy kapott volna "bagós cigány anyatejet"? Komolyan érdekel, hogy honnan szülted ezt a baromságot.
2021. júl. 30. 14:25
13/18 anonim válasza:
Nyíregyházán nem adtak tápszert,hiába sírtam,hogy éhes a gyerek,pedig 24/24-ben mellen volt. Császároztak,5-6 nap után indult be a tejem,azóta is szoptatok,11 hónapja. De a kórhàz megvarta,míg végül 3 nap után 400 gr-mot fogyott és besárgult a fiam. Emiatt kékfény és tápszerpótlas volt és bent tartottak egy hétig.
2021. júl. 30. 15:26
14/18 anonim válasza:
Te bolond vagy 10es.
Tejadóról hallottál már? Mert azok közt te nem találsz bagóst ...
2021. júl. 30. 15:32
15/18 anonim válasza:
13-as na emiatt vagyok én is nagyon dühös. Második gyerekemnel konkrétan ki kellett kelnem magamból hogy elhiggyek hogy nem szopizik a babám hanem elalszik, és adjanak pótlást.(első gyereknél 2 hét után lett elég tejem)
Nem tudom miért hiszik jobbnak megvárni hogy heteket kelljen a korhzaban maradni a szent tejert
Amúgy a donortejet nem mindenre sszurik. Én indokolatlan kockazatnak gondolom egy erett újszülött első heti nehézségeihez.
2021. júl. 30. 17:02
16/18 anonim válasza:
15# indokolatlan kockázat?
Ez miért is lenne kockázat?
2021. júl. 30. 21:08
17/18 anonim válasza:
Ne aggódj, abban a 2-3 napban még általaban pár csepp tej van. Én Budapesten a Szent Istvanban szültem. Ott nem adnak semmit a babáknak, csak végső esetben. Szorgalmazták, hogy mindenki tegye minél sűrűbben mellre. Szoptatási tanácsadók is vannak, és a csecsemősök is sokat segítettek a mellretételben. Mondták, hogy ilyenkor még igazán nem is éhesek, mert még az anyai vér kering bennük valamennyire és az "táplálja" őket. Meg hogy az a pár csepp, ami jön, az kitölti a kis cseresznye méretű gyomrukat. Nekem szerencsére nagyon sokat akart szopizni már a kórházban is, úgyhogy megindította. Neked is azt ajánlom, hogy annyit tedd mellre a kórházban, amennyit csak tudod. Mindegy ki mit mondd. Kell a mellnek az inger. Nehéz lesz, meg fájni fog eleinte, de így indul el. Kérj segítséget bátran a szoptatásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!