Mennyi idős korban cserélted le a tápszert tejre?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 19:47
1/16 anonim válasza:
2 éves reggel és este adok tejitalt, de azért mert abban több a vitamin így 2x re iszik kb 1 adagot meg. Tejet uzsira szoktam vagy reggelihez kalácshoz adni.
2/16 anonim válasza:
Nem volt csere. Van reggeli meg vacsi, mellé pedig víz.
4/16 anonim válasza:
3 éves koráig reggel junior ital. Utána már tej.
5/16 anonim válasza:
A tej nem alkalmas arra, hogy napi rendszerességgel több decit megigyon belőle egy ember, így nem igazán lehet a tápszert lecserélni rá.
Amíg napi rendszerességgel igényelte a lányunk, addig tápszert/tejitalt kapott (3,5 éves koráig). Tejet alkalmanként fogyasztunk, ahogy más élelmiszerből sem eszünk/iszunk minden egyes nap nagyobb mennyiséget.
6/16 anonim válasza:
5# miért nem alkalmas? Két nagy bögre nagyon tejes kávét iszom egy nap. Mi bajom lesz tőle? ( tényleg érdekel nem kötekedésből )
7/16 anonim válasza:
Mikor ébrednek már fel az emberek, hogy a tej nem való? Nincs semmi bajod 6-os? :D Fogadok, hog ylegalább 5 bajodat találok, ami a tejtől van,de még magad sem veszed észre.
8/16 anonim válasza:
Én nem cseréltem le, keveset eszik, a tejitalban több a vitamin, 4 éves lesz.
9/16 anonim válasza:
Két évesen. De már csak éjszaka kapott tápszert, ha felébredt. Néha még most is felébred és akkor kap kis tejet, meg persze reggeli mellé is, ha úgy van.
10/16 babyboom567 válasza:
Sosem.
Tápszert kapott 3,5 éves korig(nem itta meg egyik tejitalt sem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!