Milyen tápszert ajánlanátok?
7 hónapos kislányomnál szeretném az esti szopit tápszerre cserélni. Egészséges baba, annyit vettem észre rajta, hogy kicsit nyűgösebb, ha tejterméket fogyasztok (úgyhogy nagyjából sosem eszem ilyesmiket).
Egyáltalán nem vagyok otthon a tápszerekben, ezért kérem a segítségeteket. Kérlek, azt is írjátok meg, hogy gyerekorvos írja-e fel. Köszönöm!
Előtte neked kellene megkóstolni, hogy minden fasza e. Ha ugy látod hogy pacek lesz, akkor lehet neki adagolni vagon számra. Szerintem inkább reggel adjál neki ilyen cuccot mert este nehogy fosson tőle.
Én ezt ajánlom:
A tejfehérjére érzékeny babának a Milumil Pregomin tápszert tudom ajánlani.
Mi is ezt használjuk a babám 3 hónapos kora óta (most már 9 hónapos).A Milumil HA tápszertől kiütések jöttek ki rajta.
Annyi , hogy ez a tápszer ez egy kicsit keserűbb mint a többi, nem minden baba fogadja el.
Beszélj a háziorvosotokkal, ő felírja receptre. Recept nélkül nagyon drága ,4000 Ft, felírva 3 doboz kerül 1200 Ft-ba.
Mindenképp keresd fel orvosotokat, hogy milyen lehetőségeket tud Nektek ajánlani.
Mindenkinek nagyon köszönöm! Igen, beszéltem a gyerekorvossal, a Milumil 2 HA tápszert javasolta és meg is egyeztünk, hogy először csak egy dobozzal kipróbálásra.
Még egyszer köszi!
1 es az szep igazi irodalmi gyongyszem az iras!
Huh!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!