Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik tápszert ajánlanátok8...

Melyik tápszert ajánlanátok8 hónapos fiamnak?

Figyelt kérdés

Eddig anyatejes volt, napi kétszer(reggel-este) szopizitt, de mára már csak nyűg lett belőle, nem egy cicifüggő tipus, már nemigen akar szopizni, csak játszik vele, vagy nem is foglalkozik vele.

Szeretném teljesen elválasztani, viszont 1 éves koráig azért csak adnám neki a tápszert.

Mik a javaslataitok?

2010. nov. 27. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi humannat eszük,nekünk ez nagyon bevált!
2010. nov. 27. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A legjobb szerintem a Beba, de ez is babafüggő. Utána a Milupa , ami még beválhat. De van hogy más típus fog ízleni a babádnak.

2010. nov. 27. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Beba a legjobb, abba van omega3 is, a többibe csak növényi eredetü van (alfa-linolénsav), nem az igazi hal eredetü (DHA). És könnyen feloldódik. Mondjuk elég drága is, 2500-3000 ft között mozog egy 600g-os doboz ára. Bár a többinek is hasonló az árfekvése, a Mildibé az ami kilóg, az azért olcsóbb. Mi próbáltunk többet, humanával pl. az volt a bajom, hogy nehezebben oldódik, sokat kell rázni, meg kicsit előbb meg kell csinálni, mert ha egyből adtam neki csomószor eltömődött a cumi. Ami így önmagában nem gáz, mert megcsinálom én előbb, csak ha mondjuk kevésnek bizonyul, akkor nincs az, hogy gyorsan összedobok még egy kicsit, hanem akkor mindig váratni kell szegényt. Milupát nem vettem, de arról is hallottam, hogy eltömiti a cumit.
2010. nov. 27. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi már szinte végigpróbáltuk a palettát. Midegyiktől szorulása van a drágámnak. Egyébként ette szívesen őket.

A beba szépen oldódik tényleg, a humana nehezebben. Milupa, mildibe sima ügy. A sajátmárkás termékek nekem nem voltak szimpatikusak.

Bebe jelenleg a befutó.

2010. nov. 27. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még lenne egy kérdésem:Mivel adjam??Mármint ugye eddig anyatejes volt, és egyszer odaadtam neki a cumisüveget, de nem tudta mit kell vele csinálni, csak rágcsálta...

Pohárból iszik, illetve a csőrőspohárral próbálkozunk...A csőrőspohárból is jó lenne?

2010. nov. 27. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Csőrös pohár inkább teáztatásra, gyümölcslére ajánlott, tápszert cumisüvegből kéne adni. Próbálgasd neki, csak megszokja, hogy abból kap enni.
2010. nov. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!