Melyik tápszert ajánlanátok8 hónapos fiamnak?
Eddig anyatejes volt, napi kétszer(reggel-este) szopizitt, de mára már csak nyűg lett belőle, nem egy cicifüggő tipus, már nemigen akar szopizni, csak játszik vele, vagy nem is foglalkozik vele.
Szeretném teljesen elválasztani, viszont 1 éves koráig azért csak adnám neki a tápszert.
Mik a javaslataitok?
Szia!
A legjobb szerintem a Beba, de ez is babafüggő. Utána a Milupa , ami még beválhat. De van hogy más típus fog ízleni a babádnak.
Mi már szinte végigpróbáltuk a palettát. Midegyiktől szorulása van a drágámnak. Egyébként ette szívesen őket.
A beba szépen oldódik tényleg, a humana nehezebben. Milupa, mildibe sima ügy. A sajátmárkás termékek nekem nem voltak szimpatikusak.
Bebe jelenleg a befutó.
Köszönöm a válaszokat!
Még lenne egy kérdésem:Mivel adjam??Mármint ugye eddig anyatejes volt, és egyszer odaadtam neki a cumisüveget, de nem tudta mit kell vele csinálni, csak rágcsálta...
Pohárból iszik, illetve a csőrőspohárral próbálkozunk...A csőrőspohárból is jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!