Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Beba HA sensitive pepet...

Beba HA sensitive pepet eszunk, de suritonek kaptunk Sinlacot. A babonk 260 ml-eket eszik. Ti milyen aranyban surititek, mit ajanlanatok?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
valami nagyon nem jön össze :) 260ml? azt már ne sűrítsd, így is jól ki lehet tágítva a gyomra. inkább a szilárd, pl. gyümi pépet sűrítsd sinlaccal? amúgy ennyi tápszer mellett is sovány? mert sinlacot azoknak adnak akik soványak, jól hízik tőle a baba...
2016. febr. 9. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
A sensitivtol bukik,viszont mas eteltol nem.Ezert irta fel a dokink ezt a sinlacot suritonek a tapszerhez.
2016. febr. 9. 21:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent 6,5 hos es 7530 gramm. Tehat az adagja meg szinte keves is...,de persze ez babafuggo. 😉
2016. febr. 9. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha mindenképpen Sinlacot szeretnél bele tenni max 1 evőkanál a 260-hoz. Ha Milumil a tápszered a hozzávaló adagoló kanál kb 1 evőkanálnyi.

De van más lehetőség is. Nutrilon Nutriton sürítő, nagy része szentjánoskenyérmag liszt. Ez van a Sinlacban is egyéb mással együtt, és valóban nagyon hizlaló.

A Nutritonnál egyébként van pici adagolókanál 100 ml-ként tettem bele egyet és várni kell vele. 260-nál mondjuk Én csak 2 kanállal tettem, mert egyébként a sűrítő nem csak az ételt, hanem a kakit is sűríti. Szóval csak óvatosan.

2016. febr. 10. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs a Sinlac hizlaló, a sűrítő önmagában nem annyira.
2016. febr. 10. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Most látom csak 6,5 hós. Inkább a hozzátáplálás fog segíteni, meg az egyre szilárdabb ételek. Persze ne feledd, hogy ami terhesen neked is savat okozott, azt ne add a kicsinek. Én a teát a mai napig kerülöm pedig az enyém már 2 év 2 hós. Narancsot, főtt paradicsomot is keveset kap. Tea helyett víz, vagy kecskeméti gyümilé, vagy egyéb gyümilé jól felhígítva (1:5, 1:6).
2016. febr. 10. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, ma voktunk a dokinal es azt mondta, hogy a tapi elott adjak, egy teaskanalnyit keverjek ossze pici vizzel.
2016. febr. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!