Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Milyen tápszert adnak/írnak...

Milyen tápszert adnak/írnak fel az újszülötteknek abban a kórházban ahol szültél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 14:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
70%

Minden nőnek joga van eldönteni, hogy mivel akarja táplálni a babáját és akar e tápszert adni. Sajnos ha a bababarát kórház minősítést megkapja az intézmény, ott a megszabott irányelveket kell követni a dolgozóknak, és a feltételeknek teljesülni kell, ezeknek bárki utána tud nézni. Bizonyos időközönként jönnek ellenőrizni, az anyáknak is kiosztják a kérdőíveket azzal kapcsolatban, hogy mi volt, hogy volt. És ha vmi nem a feltételeknek megfelelően működik, elveszik a kórháztól a bababarát címet és az ezzel járó anyagi támogatást. Sajnos mindenhol van helye ennek a pénznek... de ahol én dolgoztam korábban, ott ha vki előre szólt, hogy mit szeretne, az figyelembe volt véve. Sajnos sokan nem tudják, hogy lehet saját döntésük, beleszólásuk. Nem tudom kik sírtak többet, a gyerekek az éhségtől vagy az anyák a kimertültségtől es a tehetetlenségtől...

De hogy a kérdésre is válaszoljak. A mostani munkahelyemen (gyermekágyas osztály, nem bababarát kórház, de a szoptatást minden eszközzel támogatjuk) mi jelenleg épp Aptamil pre-t adunk, de ha a babának semmi baja (pl allergia, egyéni érzékenység) akkor bármelyik pre tápszer megfelelő.

2020. nov. 8. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!