Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Milyen tápszert adnak/írnak...

Milyen tápszert adnak/írnak fel az újszülötteknek abban a kórházban ahol szültél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Beba HA-t
2020. nov. 7. 17:29
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy én eleve tápszerrel mentem az ilyen sztorik miatt. De van a kórházon belül patika is nálunk. Könyörgött volna a tököm. De egyébként én nem szarakodtam a csecsemősökkel, odamentem a dr nőhöz és mondtam hogy írja ki, 10ml-ket szopik. Ránézett azt mondta már 60-at kéne a súlyához, úgyhogy ennyi. Kérdés nélkül kiírta. Azért nem azt használtam amit én vittem, mert azért a mennyiség miatt jó volt hogy a dr nő kiírta és tudtam vele beszélni. De ha nem írja ki, adtam volna. Egyébként a beteg jogok, test feletti önrendelkezés, betegjogi képviselő is varázs szavak.

Nővérem másik kórházban szült. Neki se akartak adni. Rooming in volt. Ő közölte, hogy vagy adnak, vagy otthagyja a gyereket a folyosó közepén ordítani nekik. Neki is adtak. Határozottság kérdése.

2020. nov. 7. 17:35
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Semmilyet. Azt mondták, mindegy melyik márkát veszem, az a lényeg, hogy PRE legyen ráírva. A fiamnak a Hippet adták a kórházban, otthonra is azt vettem. A lányom Bebát kapott a kórházban, de attól zöld lett a kakija. A Hipptől szorulása lett, a Hipp Combiotik viszont bejött.
2020. nov. 7. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Bebát adtak a kórházban, otthonra meg Milumilt írtak...nekem nem volt tejem szóval adtak akinek meg van ott " anyuka szoptasson".
2020. nov. 7. 19:36
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
14es vagyok, egyebkent ez nálunk nem ugy ment hogy én kivertem a balhét hanem minden etetésnel le kellett mérni tenylegesen mennyit evett es mivel mindig kevés volt ezert adtak.
2020. nov. 7. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
14 szerény véleményem szerint ez lenne a normális.
2020. nov. 7. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
22%
16os ez mindenhol így van. Ha nincs tej, adnak.Csak sokaknak könnyebb tápszereztetni ez az igazság.De az eü dolgozók tudják a kulonbséget.
2020. nov. 7. 20:09
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

17 lehet de nincs közük hozza és joguk sincs beleszólni. 🤷🏼‍♀️ Ha valaki nem akar úgysem fog szoptatni, szóval teljesen értelmetlen ezen túrázni... egyébként nem egy intenzívre kerülő

csecsemőről hallottam mostanság, úgyhogy vannak rendesen túlkapások

2020. nov. 7. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Vannak, akik eleve tudják, hogy nem fognak szoptatni (simán lehet a kérdező is ezért kérdezi, ki tudja) bármilyen okból, azoknak teljesen feleslegesen szónokoljál, hogy "anyuka szoptasson", úgy se fog. Ez mindenkinek a magánügye, nem a kórházi dolgozók tisztje megmondani ki, mivel etesse a saját gyerekét!

De biztos, ami biztos, inkább vinni kell magaddal tápszert, aztán nem vagy senkire sem ráutalva. Ott van nálad, szépen megcsinálod, aztán ennyi.

2020. nov. 7. 20:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Kérlek... nem ez volt a kérdés.

És hogy tisztázzuk: Facebookon az Uzsokiban szültem csoportban leírta az osztályon dolgozó szoptatási tanácsadó, hogy az aki nem akar szoptatni, jelezze előre, és minden további nélkül adni fognak tápszert.

A csecsemősök azért erősködnek olyakor, mert azt hiszik hogy az anyuka szeretne szoptatni csak nem tud, és inkább a könnyebbik utat választaná.

Szóval nyugodjatok meg, kapni fog tápszert, aki határozottan kéri.

2020. nov. 7. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!