Nem szeretném mellre tenni a babámat, kórházban lehet kérni a tápszert? Kell adniuk?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 08:10
11/27 anonim válasza:
nálunk mindenkinek adtak aki kért,meg is lepődtem.
12/27 anonim válasza:
10-es, ezt nem értem. Mi az, hogy ne tegyék mellre? Nem valami mozgásképtelen fadarab vagy szülés után, hogy úgy kelljen egy külső embernek rárakni a gyereket a te melledre...
13/27 anonim válasza:
Az a tuti, ha viszel magaddal. A te gyereked, senkinek nincs beleszólása igazából, hogy miként eteted, közlöd, hogy nem fogsz szoptatni és kész.
14/27 anonim válasza:
13 pedig rengeteg helyen azt csináljak, hogy fogjak aztan konkrétan a szülésznő ráteszi a melledre. Valóban furan hangzott nekem is.
15/27 anonim válasza:
Nekem ez nagyon fura... nekem nem tették a mellemre. Én tettem cicire. Sőt! Meg se fogta senki a gyerekemet az engedélyem nélkül,.mérni is csak az arany óra után vitték el, amikor én odaadtam
16/27 anonim válasza:
Akkor te egy nagyon újhullámos helyen szultel 🙂
17/27 anonim válasza:
És miért nem akartok szoptatni? Komolyan kérdezem, én még terhesség előtt állok.
Érzékeny a bimbótok vagy a megereszkedés miatt?
Ha én az enyémet mondjuk 3-4hónapig szoptatom, akkor attól már megereszkedik?
18/27 anonim válasza:
17-es
Nem ettől függ. Ez genetika. Van akinek több évi szoptatástól se, míg másnak szoptatás nélkül is
19/27 anonim válasza:
17 te eddig nem a válaszokat olvastad? 🙂 nem fizikai dolog a legtöbb esetben, hanem lelki. Egyszerűen nem jó. Nem tudunk vele azonosulni. Vagy épp undorodunk tőle. Vagy van akinek csak egyszerűen könnyebb volt a tapszer.
20/27 jonyka válasza:
Hova halad ez a világ? Az embernek már kinti élete első napjaiban is műkaját nyomnak le a torkán :( Nyugodtan lehet lepontozni, de szerintem, persze hacsak egészségügyi okai nincsenek, a gyerek egészsége mindennél fontosabb. Aki gyereket vállalt, annak ezt a részét is vállalnia kell. A gyerek nem egy házikedvenc, mint akinek gazdaságos kiszerelésű tescós kaját adnak neki egyesek. 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!